Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

«Τα τηλεοπτικά προϊόντα σήμερα είναι επανάληψη με τα αντίστοιχα του τότε», είπε η Λουκία Παπαδάκη

“Απλά προσαρμόζονται στην εποχή” εξηγεί η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα με αφορμή την σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές τα προηγούμενα χρόνια καθώς και τις επιλεκτικές επαγγελματικές της επιλογές.

Συμμετείχατε και σε εκπομπές. Πως ήταν αυτή η εμπειρία;

Το να φορέσω τον μανύα της παρουσιάστριας δεν ήταν και δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε όλοι τα πάντα. Αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά. Επειδή κάποιος παρουσιάζει μια καλή εκπομπή δεν σημαίνει πως πρέπει να παίξει και σε παράσταση. Ερασιτεχνικά μπορεί κάποιος να κάνει οτιδήποτε θέλει. Έχω παρουσιάσει δύο εκπομπές και έχω υπάρξει στην παρέα μιας ακόμη. Ήταν συγκεκριμένες οι εποχές και τα τηλεοτπικά προϊόντα συγκεκριμένα. Η τηλεόραση από τότε μέχρι τώρα, υποτίθεται, έχει αλλάξει πολύ. Από την άλλη, αισθάνομαι πως δεν έχει αλλάξει καθόλου, απλά εμείς νομίζουμε πως έχει συμβεί αυτό. Τα προϊόντα του σήμερα είναι μια επανάληψη με τα αντίστοιχα του τότε. Απλά προσαρμόζονται στην εποχή.

Είστε επιλεκτική στις επαγγελματικές επιλογές σας;

Όσο περνούν τα χρόνια και εμπλουτιζόμαστε ως άνθρωποι, επιβάλλεται από τον ίδιο μας τον εαυτό να είμαστε επιλεκτικοί. Η ηθοποιοί επιλέξαμε να κάνουμε το πάθος μας δουλειά, δεν υπάρχει κάτι πιο μεγαλειώδες αλλά και δύσκολο γιατί σημαίνει πως επιβιώνουμε έτσι. Δεν είναι εκτόνωση, δεν είναι έκφραση, είναι τρόπος βιοπορισμού, για αυτό πολλές φορές μάς δυσκολεύουν οι επιλογές μας. Είμαστε επιλεκτικοί όσοι ασχολούμαστε αφοσιωμένα με το θέατρο που, ενώ είναι και δουλειά μας, δεν είναι και δουλειά. Είναι αυτό το περίεργο πράγμα που δεν έχω καταφέρει να εξηγήσω ποτέ και χαίρομαι που δεν μπορώ γιατί νομίζω πως την ημέρα που θα μπορέσω να εξηγήσω τους λόγους που είμαι στο θέατρο, δεν θα με χρειάζεται το θέατρο και δεν θα το χρειάζομαι και εγώ.

 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares