Κυριακή , 16 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Τα σκάει και τον παίρνει: Η Ζάλτσμπουργκ έτοιμη να κάνει δικό της τον Κωνσταντέλια

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει ότι έχει δεχθεί νέα βελτιωμένη πρόταση από την Ζάλτσμπουργκ για το Γιάννη Κωνσταντέλια, ωστόσο μοιάζει δεδομένο ότι οι Αυστριακοί δείχνουν αποφασισμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του Δικεφάλου για το νεαρό άσο.

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τις πληροφορίες που λένε ότι η Ζάλτσμπουργκ έχει καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου τονίζουν ότι η τελευταία πρόταση που έχουν δεχθεί για την παραχωρήση του νεαρού μεσοεπιθετικού έχει φτάσει στα χέρια τους πριν από δύο εβδομάδες περίπου, ωστόσο ήταν μακριά από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και απορρίφθηκε.

Για την ώρα λοιπόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο που έχει φτάσει στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ ωστόσο ολοένα και περισσότερο δημιουργείται η αίσθηση ότι οι Αυστριακοί θα καλύψουν τελικά τα “θέλω” του ΠΑΟΚ καθώς δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους το “παιδί- θαύμα” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SPORT24 από τον Αντώνη Οικονομίδη που σημείωνε τα εξής στις 25/05: Η Ζάλτσμπουργκ – εννοείται πως – δεν έχει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα, είναι μαγαζί γωνία σε κάθε τι, με σαφέστατο, συνολικά πλάνο στρατολόγησης, επιλογών και αγορών, ανάδειξης και επενδύσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λειτουργεί ασύδοτα, ειδικά σε καινοφανές πλαίσιο, όπως είναι το τρέχον.

Ενδεικτικοί επίσης και οι συσχετισμοί αναφορικά με το ποσό που φημολογείται πως ο αυστριακός σύλλογος ετοιμάζεται να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, δηλαδή τα 15.000.000 ευρώ.”

Συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει, αλλά είναι σαφές πως η Ζάλτσμπουργκ θα πλησιάσει στα “θέλω” του ΠΑΟΚ, αυξάνοντας το εγγυημένο ποσό που θα δώσει στον Δικέφαλο, πριν δηλαδή τα μπόνους, ενώ απομένει να τα βρουν οι δύο πλευρές στο ποσοστό που θα κρατήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

sport24
Shares