Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Τα νυχτερινά κέντρα και κλαμπ στην Αθήνα που βάζουν «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού …

Καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανέρχεται σε 99 και πλέον υπάρχει ένας νεκρός αρκετές είναι οι επιχειρήσεις στο χώρο της διασκέδασης που αποφάσισαν να κλείσουν για προληπτικούς λόγους.

Ήδη συνοικιακά καφέ και μπαρ ετοιμάζονται να κλείσουν προσωρινά, ενώ και μεγάλα νυχτερινά κέντρα ανακοίνωσαν πως σταματάνε τη λειτουργία τους.

Πρόωρα τις εμφανίσεις τους λόγω κορωνοϊού σταμάτησαν ήδη οι Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Έλλη Κοκκίνου και Κατερίνα Στικούδη που εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός.

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους. Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων. Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη», ανέφερε η ανακοίνωση.

To Ηotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό αναστέλλει τη λειτουργία του. Αντίστοιχη ανακοίνωση για πρόωρη λήξη του σχήματος έγινε και από το Εstate Αthens. Στο νυχτερινό κέντρο εμφανίζονταν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκος.

To κλαμπ Salon de Bricolage στο κέντρο της Αθήνας θα είναι επίσης κλειστό όπως ενημέρωσε η επιχείρηση με ανακοίνωση στα social media.

https://www.instagram.com/p/B9mi9_epX6W/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B9nNBWtBjO6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9mju15BqSA/?utm_source=ig_embed

Όμως δεν πλήττεται μόνο η νυχτερινή ζωή της Αθήνας καθώς υπάρχουν ακυρώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την αναβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Απριλίου συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στον συναυλιακό χώρο PRINCIPAL Club Theater στη Θεσσαλονίκη, ακυρώνεται.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares