Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Τα ματς της Super League σήμερα

Η ελληνική Σούπερ Λίγκα έκανε εκκίνηση χθες για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 με δύο αγώνες, αλλά το… κυρίως πιάτο θα σερβιριστεί σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις.

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι να απουσιάζει αλλά υπάρχουν ενδιαφέροντες αγώνες και μαζί η αδημονία των οπαδών για την κατάσταση των ομάδων τους.

Ο πιο ενισχυμένος σύλλογος της μεταγραφικής περιόδου είναι η ΑΕΚ, που απόκτησε 13 ποδοσφαιριστές κι έδωσε και βάθος, εκτός από ποιότητα στο ρόστερ της.
Με προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς πια, η Ένωση καλείται να κερδίσει τη μάχη με το «χρόνο» για την απόκτηση της απαιτούμενης ομοιογένειας και αφομοίωσης της προπονητικής φιλοσοφίας του Σέρβου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε επιθετικά με τεχνική, ταχύτητα και ποιότητα (Ρόνι Λόπες, Ονιεκούρου, Τικίνιο), έκανε άλλη μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο (Κουντέ) και ήρθε ο έμπειρος και ικανότατος Βάτσλικ για να καλύψει το κενό του Σα, που πήγε στη Γουλβς.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του φετινού Παναθηναϊκού φάνηκαν χθες (4-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης), με τον Βιτάλ να ξεχωρίζει αμέσως, ενώ μεταγραφικά εντυπωσίασε και ο Άρης με κάποιες προσθήκες (Ιτούρμπε, Καμαρά, Μπράμπετς), αλλά ξεκινά με το «αγκάθι» του -6.

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον Τζόλη και θεωρητικά είναι ο λιγότερο ενισχυμένος από τους «μεγάλους» αλλά ποντάρει στην προπονητική ικανότητα του Λουτσέσκου, ενώ σταθερά δυνατός εμφανίζεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Σήμερα λοιπόν ο Βόλος θα συναντηθεί με τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Λίνκολν Ρεντ Ιμπς για το Conference League, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον, επανακάμψαντα στη μεγάλη κατηγορία, Ιωνικό και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θα παίζει με τον Ατρόμητο στον Πειραιά έχοντας το μυαλό και στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, απέναντι στην Αντβέρπ.

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής θα κλείσει την Δευτέρα (13/9) στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΟΦΗ.

 

Το πρόγραμμα (Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021):

18:15 Βόλος – Λαμία
19:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΑΕΚ – Ιωνικός
20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Πηγή: naftemporiki.gr

Shares