Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Τα λάθη της Ελλάδας -Με ΝΟΜΟ δίνουν δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που μόλις έχουν πάρει άσυλο…..

Τα λάθη της Ελλάδας -Με ΝΟΜΟ δίνουν δικαίωμα ψήφου στους αλλοδαπούς που μόλις έχουν πάρει άσυλο.....

Αν είναι δυνατόν , πλέον οι «μετανάστες» που έχουν αποκτήσει άσυλο έχουν δικαίωμα ψήφου καθώς σύμφωνα με νόμο έχουν κάθε δικαίωμα να ψηφίσουν αφού αντιμετωπίζονται ως πολίτες

Συγκεκριμένα ο νόμος αυτός αναφέρει ότι οι αλλοδαποί έχουν δικαίωμα ψήφου καθώς θα πρέπει πρώτα να έχουν πάρει άσυλο, να έχουν συμπληρώσει το 18 έτος ηλικίας αλλά και να έχουν διαμείνει στην χώρα πάνω από πέντε χρόνια .

Το ερώτημα είναι πως γίνεται να δίνουν δικαίωμα ψήφου σε κάποιον που θεωρείται αλλοδαπός τόσο εύκολα

Τα στοιχεία πάντως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σοκάρουν

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει ο νόμος:

Image

 

Ωστόσο το 2019 μέχρι τότε επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ οι καταγεγραμμένοι αλλοδαποί που είχαν δικαίωμα ψήφου ήταν 43.000.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», το 2019 η κυβέρνηση  προωθούσε νομοσχέδιο που έδινε  δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς που θα έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με διαδικασίες-εξπρές, ενόψει των προσεχών εκλογικών αναμετρήσεων.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ για τις ελληνοποιήσεις

Η εφημερίδα «Εστία» στο ρεπορτάζ της παρουσίαζε με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών, αναφέροντας πως στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγραφεί το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.

Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες. Τα στοιχεία αυτά έρχονται σε πλήρη «σύμπνοια» με την υπόθεση των ελληνοποιήσεων.

Σύμφωνα με αυτά, σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018, το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί 274 πράξεις σε ένα 24ωρο.

Σύμφωνα µε επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!.

Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares