Σάββατο , 7 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο K.BEΛΟΠΟΥΛΟΣ ! Είστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ του ΜΑΡΙΝΑΚΗ….

Ενόψει της σημερινής συζήτησης για το αθλητικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος άσκησε δριμεία επίθεση κατά Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα ο Κ.Βελόπουλος άσκησε επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού για τη στάση του στο θέμα της βίας στον αθλητισμό, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις σχέσεις που έχει με τον ιδιοκτήτη του  Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακόμα αναφέρθηκε και στο περιστατικό βίας κατά του διαιτητή τον κ. Τζίλο στην Λάρισα και τόνισε ότι οι υπεύθυνοι παραμένουν ατιμώρητοι.

Στην συνέχεια μίλησε για κουμπαριές και διασυνδέσεις του Μαρινάκη και ανέφερε ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο γεγονός ότι ο Β.Μαρινάκης πρέπει να τιμωρηθεί καθώς υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις εις βάρος του και συνεχίζει να μένει ατιμώρητος.

Αναλυτικά ο Κ.Βελόπουλος είπε:

«Το θέμα είναι ότι αυτοί έχουν διασυνδέσεις και κουμπαριές.  Αν θέλετε να είστε ακριβοδίκαιοι βάλτε ένα χαλινάρι στον Μαρινάκη. Τον φίλο σας. Έχει ξεφύγει εντελώς. Εδώ για σύσταση συμμορίας κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος. Όπως κι αν λέγονται οι πρόεδροι της ομάδας, αν δεν υπάρξει τιμωρία για τις παρανομίες γίνονται ασύδοτοι, δημιουργούν στρατούς. Είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις και να μην τιμωρούνται; Γιατί; Πού είναι η δικαιοσύνη; Αλλά φοβάστε. Γιατί ο αρχηγός σας έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Μαρινάκη. Όμως είτε είναι φίλοι είτε είναι κουμπάροι κάτι πρέπει να γίνει. Αυτά είναι βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων.»

Ο μοναδικος ελληνας πολιτικος που ειπε ολη την αληθεια για το ποδοσφαιρο….

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 15. November 2019

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares