Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Τα 20 πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι…

Όλοι οι άνθρωποι εκεί έξω έχουν μια ή δύο κακές συνήθειες, αλλά για πολλούς από εμάς δεν είναι τόσο προφανείς. Στην πραγματικότητα, με εξαίρεση μια χούφτα ανθρώπων, σχεδόν όλοι έχουν μια λίστα από φαινομενικά ασήμαντες, αλλά τελικά εξαιρετικά ενοχλητικές συνήθειες, που είναι τόσο βαθιά ριζωμένες μέσα τους που ξεχνούν ότι τις έχουν.Σας βάλαμε σε σκέψεις; Παρακάτω έχουμε φτιάξει μια λίστα με όλα τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι και λίγοι είναι πρόθυμοι να παραδεχτούν.

Δεν κάθονται στην δεξιά πλευρά μιας κυλιόμενης σκάλας

Λέμε για αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους, που είτε από άγνοια, είτε επειδή απλά είναι μ#λακ%ς, κάθονται στην μέση μιας κυλιόμενης σκάλας ή ακίνητοι στην αριστερή πλευρά, προκαλώντας εκνευρισμό στους υπολοίπους που βιάζονται.

Δεν κρατάνε την πόρτα για αυτόν που έρχεται από πίσω τους

Αν κάποιος σας κρατήσει την πόρτα, το ίδιο οφείλεται να κάνετε και εσείς για το άτομο που ακολουθεί από πίσω σας. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ξεχνάνε αυτόν τον κανόνα ευγενείας και συχνά αφήνουν τον μπροστινό τους να κάνει τον πορτιέρη και για τα υπόλοιπα άτομα που ακολουθούν.

Πιάνουν το πεζοδρόμιο

Λέμε για αυτούς που πιάνουν την κουβέντα με τους φίλους τους ενώ περπατάνε στο πεζοδρόμιο και συχνά οι υπόλοιποι πεζοί αναγκάζονται να επιταχύνουν για να τους προσπεράσουν ή να κάνουν ελιγμούς.

Τραγουδάνε λες και κάνουν οντισιόν για το Voice

Όλοι μας τραγουδάμε ανεξάρτητα από τις φωνητικές μας ικανότητες, αλλά είναι και αυτοί που νομίζουν ότι είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι ή ότι κάνουν οντισιόν για το Voice και τα δίνουν όλα όταν τραγουδάνε, ενώ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δίπλα τους οι οποίοι δεν έχουν καμια όρεξη να τους ακούν.

Παρατάνε όπου να ‘ναι το καροτσάκι του σούπερμαρκετ

Έκαναν την δουλίτσα τους με αυτό και μετά είναι τόσο κουρασμένοι να το επιστρέψουν στην θέση του, που το παρατάνε όπου βρουν. Πας εσύ ο κακομοίρης να παρκάρεις και βλέπεις στην θέση του πάρκινγκ ένα ξέμπαρκο καροτσάκι, και συνειδητοποιείς ότι μερικοί δεν θα γίνουν ποτέ άνθρωποι.

Λένε πόσο πολυάσχολοι είναι

Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από το να ακούς μερικούς ανθρώπους να σου λένε πόσο πολυάσχολοι είναι και ότι τρέχουν όλη μέρα για να τα προλάβουν όλα. Ποιος τους ρώτησε; Λες και εμείς δεν δουλεύουμε ή δεν έχουμε ένα κάρο υποχρεώσεις.

Κοιτάνε το τηλέφωνο τους ενώ κάποιος τους μιλάει

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό, καθώς αν θέλεις να δείξεις ότι “γράφεις” κάποιον την ώρα που σου μιλάει, κοίτα το κινητό σου. Είναι μια κακή συνήθεια, ωστόσο είναι πολλοί που δεν καταλαβαίνουν καν ότι το κάνουν.

Παρκάρουν πάνω στις διαχωριστικές γραμμές του πάρκινγκ

Σε όλους μας έχει τύχει να πάμε να παρκάρουμε και να δούμε ένα αυτοκίνητο το οποίο πατάει πάνω στις διαχωριστικές γραμμές μιας θέσης ή ακόμα και καταλαμβάνει χώρο από την διπλανή θέση. Όσοι το κάνετε, μην αναρωτιέστε μετά πότε έγινε αυτό το βαθούλωμα στην πόρτα ή αυτή η γρατζουνιά.

Βάζουν άδεια αντικείμενα στο ψυγείο

Είτε γιατί ξεχνούνται, είτε από τεμπελιά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν την συνήθεια να αφήνουν άδεια αντικείμενα στο ψυγείο, εξοργίζοντας τους υπολοίπους.

Παρατάνε όπου να ‘ναι κάτι που δεν θέλουν τελικά από το σούπερμαρκετ

Λέμε για αυτούς που την ώρα που κάνουν τα ψώνια τους, συνειδητοποιούν ότι τελικά δεν θέλουν ένα προϊόν και το καταχωνιάζουν σε ένα ράφι δίπλα τους, με την ελπίδα ότι κάποιος υπάλληλος θα το βρει και θα το πάει στην θέση του.

Μιλάνε στον κινηματογράφο

Όλοι μας τρομάζουμε ή γελάμε στον κινηματογράφο, αλλά είναι μερικοί που νομίζουν ότι βρίσκονται στον καναπέ του σπιτιού τους και μιλάνε ασταμάτητα. Ειδικά, αν βλέπουν και κανένα θρίλερ, μπορεί να τους ακούσεις να λένε στο υποψήφιο θύμα “Μην πας εκεί!”.

Βάζουν πολύ άρωμα

Οι λεγόμενοι και Πέπε Λε Πιου, οι οποίοι ξοδεύουν ένα μπουκάλι κολώνιας μέσα σε μια εβδομάδα. Παιδιά με ρέγουλα το αρωματάκι, γιατί είναι και άλλοι άνθρωποι δίπλα σας οι οποίοι το βρίσκουν ενοχλητικό.

Πηγαίνουν στο express ταμείο με περισσότερα από 10 πράγματα

Υπάρχει ολόκληρη πινακίδα που λέει “Μέχρι 10 πράγματα”, και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι βάλουν στο καλαθάκι τους δέκα! Τόσο δύσκολο είναι;

Μιλάνε ασταμάτητα στο κινητό στο γυμναστήριο

Εκεί που είσαι στον διάδρομο του γυμναστηρίου, ακούς την άλλη από δίπλα να έχει λύσει το Κυπριακό από το κινητό της, λες και δεν μπορούσε να μιλήσει πριν ή μετά το γυμναστήριο.

Δεν αλλάζουν το χαρτί της τουαλέτας

Χρειάζονται δευτερόλεπτα για να αντικαταστήσει κανείς ένα ρολό χαρτιού υγείας, και όμως πολλοί είναι οι άνθρωποι που βαριούνται να το αλλάξουν, και εκνευρίζουν τον επόμενο που θα θέλει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Κάνουν ποδήλατο σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας

Είναι αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στο Άμστερνταμ και καβαλάνε το ποδηλατάκι τους όπου τους καπνίσει.

Βγάζουν ήχους όταν τρώνε

Είναι οι τύποι που μασάνε έντονα, ρουφάνε την σούπα ή βγάζουν ήχους ευχαρίστησης όταν τρώνε κάτι που τους αρέσει πολύ.

Φυσάνε δυνατά την μύτη τους

Οκ, και άλλοι έχει τύχει να έχουν συνάχι, αλλά κανείς δεν θέλει να σε ακούει να φυσάς συνεχώς την μύτη σου και μετά να κοιτάς και το χαρτομάντηλο!

Στέκονται πολύ κοντά σε άλλους ανθρώπους στις ουρές

Σίγουρα σας έχει τύχει να πάτε σε ένα ATM και να νομίζετε ότι θα βγάλετε λεφτά μαζί με τον τύπο που είναι από πίσω σας.

Παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων ή σε διαβάσεις

Ουδέν σχόλιον!΄
newsit.gr

Shares