Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

TΩΡΑ! Οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ στέλνουν ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ στον Τσίπρα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο συγκεντρώσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Νωρίτερα έγιναν προσαγωγές. “Φρούριο” η πόλη με το φόβο επεισοδίων. Από νωρίς πήρε θέση ο “Αίαντας”.

Με την ομιλία του πρωθυπουργού να είναι σε εξέλιξη και τη Θεσσαλονίκη ένα “φρούριο” από αστυνομικούς και μέτρα ασφαλείας, οι διαδηλωτές “μπλοκάρονται” όπου κι αν προσπαθούν να κατευθυνθούν.

Αρχικά, ξεκίνησαν από τον Λευκό Πύργο προσπάθησαν να πάνε στο σημείο που θα άρχιζε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας. Τους μπλόκαραν αστυνομικοί κι έτσι ξεκίνησαν διαμαρτυρία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όμως ένα νέο μπλόκο, τους έκοψε και προς τα εκεί το δρόμο!

Ήρθαν εκ νέου αντιμέτωποι με τον φραγμό των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου. Τότε επιχείρησαν να κινηθούν ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων στην Τσιμισκή, με την αστυνομία να επιχειρεί να τους σταματήσει κάνοντας Περιορισμένη χρήση χημικών.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωθέντες επιχειρούν να κινηθούν μέσω της οδού Καρόλου Ντηλ, ενώ πετούν πέτρες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς.

Ένταση και στο Λευκό Πύργο

Ένταση επικράτησε στην περιοχή του Λευκού Πύργου. Δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί μπροστά από την οδό Ν. Γερμανού δεν επέτρεπαν στους πολίτες συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Νίκης να ανέβουν προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο όπου άρχισε αργότερα, η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με θέμα “Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό”.

“Ντροπή σας” φώναζαν οι συγκεντρωμένοι στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που τους έκοψαν τη δίοδο, ενώ φώναζαν και συνθήματα ενάντια στον πρωθυπουργό.

Κρατώντας την εικόνα της Παναγίας στα χέρια και με την ελληνική σημαία στους ώμους, μία διαδηλώτρια στο Λευκό Πύργο έφτασε μπροστά στις αστυνομικές δυνάμεις και τους άντρες των ΜΑΤ.

newsit.gr

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Επανάσταση στη Θεσσαλονίκη ξεσπά! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

AΔΙΑΝΟΗΤΟ! Η κυβέρνηση δεν άφησε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ να παρευρεθούν στην ομιλία του Τσίπρα-ΑΔΕΙΟ το Παλαί Ντε Σπορ- ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares