Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σύβοτα – Μαρτυρία σοκ του συντρόφου της 62χρονης: Είδα το μπουρίνι – Είπα να γυρίσουμε πίσω

Οι τραγικές στιγμές που οδήγησαν στον βίαιο θάνατο της Τζένης Κασαπιάν

Σοκάρει με την μαρτυρία του ο σύντροφος της άτυχης 62χρονης Τζένης Κασαπιάν που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί ο ιμάντας στο θαλάσσιο αλεξίπτωτο.

«Εσπασε το σκοινί δεν ξέρω έσπασε, λύθηκε, δε μπόρεσα να καταλάβω και την πήρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα την πήρε την πήγε προς Ιταλία μεριά. Αυτό ήταν» είπε στο Star.
Ενώ η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη, ο σύντροφός της αποκαλύπτει ότι προειδοποίησε και κάλεσε τον χειριστή του σκάφους να επιστρέψουν στην ξηρά.

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχότανε και του λέω του υπευθύνου “κοίταξε γύρνα δες έρχεται ! Έρχεται του λέω να γυρίσουμε πίσω. Μου λέει , μη φοβάσαι μου λέει δεν είναι τίποτα και σε εάν λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος. Δε μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα» σοκάρει με την περιγραφή του ο σύντροφος της άτυχης 62χρονης.

 

newsbomb.gr

Shares