Παρασκευή , 14 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Σύβοτα: Ανήλικος τραυματίστηκε από βεγγαλικά που έριξε 63χρονος

Ένα ανήλικο αγόρι τραυματίστηκε από ρίψη παράνομων βεγγαλικών στα Σύβοτα το βράδυ της Δευτέρας (14/8).

Ένας 63χρονος πυροδότησε βεγγαλικά με 16 βολίδες μπροστά από μαγαζί, με αποτέλεσμα μία από τις βολίδες να χτυπήσει τον ανήλικο που μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου αναχώρησε χωρίς να χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό:

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Συβότων για τη ρίψη βεγγαλικών, άνευ σχετικής άδειας, στον λιμένα Συβότων, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ανήλικου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, 63χρονος ημεδαπός πυροδότησε βεγγαλικά με δέκα έξι (16) βολίδες έμπροσθεν καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα μία από τις βολίδες να χτυπήσει ανήλικο αλλοδαπό αγόρι που βρισκόταν σε παρακείμενο κατάστημα. Το αγόρι, μεταφέρθηκε με ιδία μέσα σε ιδιωτικό ιατρείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου αναχώρησε χωρίς να χρήζει περαιτέρω νοσηλείας, κατά δήλωση του ιατρού.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται ο 63χρονος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 

πρωτο θεμα

Shares