Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Τραγωδία η εξόρμηση στελεχών στην Μακεδονία – Άρχισαν προσαγωγές πολιτών επειδή είχαν ελληνικές σημαίες…

Βατερλό του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η εξόρμηση στελεχών του σε Δράμα και Κατερίνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε από τον “γυάλινο πύργο” και συνάντησε την οργή της κοινωνίας.Από την μια πλευρά στον ΣΥΡΙΖΑ “είδαν” από κοντά την δημοσκοπική τους κατάρρευση, από την άλλη, ενδεικτικό της ψυχολογίας, του φόβου αλλά και της καθεστωτικής νοοτροπίας που ανέπτυξε σε χρόνο ρεκόρ το κυβερνών κόμμα, αποτελεί το γεγονός πως άρχισαν προσαγωγές ατόμων επειδή έχουν ελληνικές σημαίες!

Στη Βόρεια Ελλάδα έχει αρχίσει να γίνεται μια μόνιμη εικόνα. Όπου μιλάει βουλευτές, στέλεχος ή πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρξει μια διαμαρτυρία απ’ έξω. Χθες σειρά πήρε ο Ε. Τσακαλώτος στη Δράμα για να δεχθεί θύελλα διαμαρτυριών.

Πιο αναλυτικά, στη Δράμα, μάλιστα, περίπου μια ώρα πριν την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, το βράδυ της Παρασκευής, προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης δυο άτομα που κάθονταν σε παγκάκι και είχαν μαζί τους ελληνικές σημαίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, οι δυο προσαχθέντες κάθονταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία της πόλης, η οποία βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων από τον χώρο της ομιλίας, και είχαν δίπλα τους ακουμπισμένες δυο ελληνικές σημαίες.

Οι δυο άνδρες κρατήθηκαν για περίπου δυο ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τις προσαγωγές εκφοβισμού, με συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών.

Πληροφορίες του voria.gr αναφέρουν ότι προσήχθησαν δέκα άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούν δημοσιογράφο στην Κατερίνη

«Νομίζω ότι σύντομα θα επέμβει η δικαιοσύνη. Ας αρχίσει να ανησυχεί» είναι το σχόλιο στο facebook που αναδεικνύει την κυρίαρχη νοοτροπία στο κυβερνών κόμμα δεδομένης και της προαναγγελίας παρέμβασης από τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και συνεργάτης, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κατερίνη, της Βουλευτού του ιδίου κόμματος Μπέτυς Σκούφα, παρενέβη κάνοντας λόγο για παρέμβαση της δικαιοσύνης χωρίς όμως να διευκρινίζει τους λόγους. Η προειδοποίησή του δε ότι πρέπει η δημοσιογράφος να ανησυχεί προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Μια προειδοποίηση που αναρτήθηκε ως σχόλιο σε αναφορά του, επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη ο οποίος έκανε λόγο για «μεταφερόμενους μακεδονομάχους» και για μια «δημόσια υπάλληλο που στον ελεύθερο χρόνο της είναι και δημοσιογράφος»…

Οι αναρτήσεις και των δύο στοχοποίησαν το πρόσωπο στο οποίο αρνήθηκαν την είσοδο στην «ανοιχτή» συγκέντρωση με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ενώ ταυτόχρονα ο μεν βουλευτής άφησε υπονοούμενα για τη «δημόσια υπάλληλο» που κάνει τη δημοσιογράφο λέγοντας «να υποθέσουμε καλή τη πίστη»…

«Face control» στους δημοσιογράφους

Την Πέμπτη το βράδυ απαγορεύτηκε η είσοδος στη δημοσιογράφο στην «ανοιχτή» εκδήλωση του κόμματος με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης.

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσαν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω» σημείωσε η δημοσιογράφος.

https://www.facebook.com/Asterios.Kastor/posts/2302703186654004

https://www.facebook.com/nikos.ornithopulos/posts/10218468723180182

Shares