Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσουν στα στοιχεία Σπίρτζη οι υπουργοί

ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων ζητά να «απαντήσουν ως απολογούμενοι στα στοιχεία Σπίρτζη οι υπουργοί Καραμανλής, Παπαδόπουλος και Καραγιάννης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: Ο κ. Οικονόμου αντί αλαζονικά να αναζητά πόλωση και κοκορομαχίες πάνω στα συντρίμμια και το πένθος, ας καταλάβει ότι δεν είναι κατήγορος αλλά ελεγχόμενος.

Είναι συνενοχοι ολοι τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ για το έγκλημα στα Τέμπη -Κυριάκος Βελόπουλος στο OPT TV

Τόσες μέρες έλεγαν πως δήθεν κρυβόταν ο κ. Σπίρτζης. Τώρα που βγήκε περιμένουμε να απαντήσουν επί της ουσίας στα στοιχεία που παρέθεσε και τα οποία επιβεβαιώνουν πως επί ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε το ETCS – που ο ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στο 68%, υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας, όπως περισσότεροι σταθμάρχες, το δευτεροβάθμιο κέντρο ελέγχου στην Καρόλου και το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, τις οποίες απαξίωσε και κατήργησε η ΝΔ.

Στην Επιτροπή της Βουλής λοιπόν όσο και σε κάθε δημόσιο βήμα, αναμένουμε να έρθουν ως απολογούμενοι και να απαντήσουν τόσο ο εδώ και τέσσερα χρόνια αρμόδιος Υπουργός κ. Καραμανλής, που παραιτήθηκε υποκριτικά για να είναι υποψήφιος σαν να μην τρέχει τίποτα σε λίγες μέρες, όσο και οι αρμόδιοι υφυπουργοί Παπαδόπουλος και Καραγιάννης που είναι εξαφανισμένοι.

Σεβασμός στα θύματα σημαίνει σεβασμός στην αλήθεια. Όχι υποκρισία, όχι μετάθεση ευθυνών.

 

newsIT.gr

Shares