Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συνωστισμός στην Ίο: Κάνουν πάρτι ο ένας πάνω στον άλλο – Δείτε βίντεο….

Τους περιορισμούς που έχουν τεθεί λόγω κορωνοϊού αψηφούν πολλοί νέοι άνθρωποι στην Ίο – Κάνουν πάρτι λες και η Covid-19 δεν πέρασε ποτέ – Διαμαρτύρονται οι νομοταγείς επιχειρηματίες


Εικόνες βγαλμένες από άλλη εποχή είναι αυτές που συναντά κανείς σε κλαμπ στην Ίο, όπου ο κορωνοϊός φαίνεται ότι πέρασε και δεν… κόλλησε. Πολλοί νέοι άνθρωποι, όπως φαίνεται και στα βίντεο, στο Far Out Club, αψηφούν κάθε κανόνα ατομικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο και κάνουν πάρτι χωρίς καμία απόσταση και καμία απολύτως έστω και στοιχειώδη προφύλαξη.

Η αντικοινωνική συμπεριφορά, που συνεχίζεται σε μία περίοδο που η χώρα γνωρίζει πρωτόγνωρη αύξηση των κρουσμάτων και παίρνει μέτρα για να αποτρέψει τη διασπορά του κορωνοϊού τόσο για την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των πλέον ευάλωτων, όσο και την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, σε μια περίοδο που η οικονομία βρίσκεται στα χειρότερα επίπεδα από το 1930 σε όλον τον κόσμο, προκαλεί έντονες αντιδράσεις στους κατοίκους της Ίου.

Μάλιστα, νομοταγείς επιχειρηματίες διαμαρτύρονται για τα συγκεκριμένα πάρτι και αφήνουν αιχμές για ανοχή που υπάρχει εις βάρος λίγων, που δεν λογαριάζουν τίποτα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=GrhExq-s4_Q

 

πρωτο θεμα

Shares