Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Συνωστισμός -ΜΜΜ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Έξαλλοι οι πολίτες που στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον

Συνωστισμός -ΜΜΜ: Απίστευτες εικόνες στα ΜΜΜ με τους πολίτες να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον και να επικρατεί το χάος εν μέσω κορωνοϊού .

Οι ειδικοί προειδοποιούν για την μάσκα , η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για να μειωθεί η διασπορά αλλά πως θα γίνει αυτό όταν δεν γίνεται σωστή διαχείρηση.

Οι πολίτες αναρωτιούνται τι νόημα έχει να φορούν μάσκες, όταν στριμώχνονται σαν σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον, τη στιγμή που η κυβέρνηση εξακολουθεί να αδιαφορεί κλείνοντας τα μάτια στις εικόνες ντροπής.

Οι υποσχέσεις της ΝΔ για 100 λεωφορεία των ΚΤΕΛ έπεσαν στο κενό και έμειναν υποσχέσεις.Η ΝΔ απλά την στγμή που η Ελλάδα πλήττεται από τον κορωνοϊό όπως μας επισημαίνουν καθημερινά αντί να βρει λύσεις για ΜΕΘ που γεμίζουν και για περισσότερα δρομολόγια που αυτόματα σημαίνει και περισσότερα λεωφορεία φαίνεται πως προτιμάει να σκορπίζει τα λεφτά της στα ΜΜΕ ύψους 10 εκατ.ευρώ

Στο ρεπορτάζ του STAR δείχνει εικόνες απίστευτου συνωστισμού , κάποιοι δεν φορούν μάσκα ή ακόμα την έχουν ως κόσμημα στο λαιμό τους και οδηγοί λεωφορείων να μην γνωρίζουν τα δρομολόγια .

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares