Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Συγγενής θυμάτων: «Οι άνθρωποι μας δεν γυρίζουν πίσω, αλλά θέλουμε δικαίωση»

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο Στέλιος Μπουρνάζης, αδερφός και θείος θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «οι άνθρωποι μας δεν γυρίζουν πίσω, αυτό που περιμένουμε πια είναι η δικαίωση τους».

«Δεν μπορούμε να ακούμε τους εκπροσώπους των κομμάτων να βγαίνουν και να λέμε τα δικά τους. Πάνω στον πόνο του αλλουνού. Δεν γίνεται να βγαίνουν τα κόμματα και να λένε τα δικά τους. Ο πόνος μας δεν έχει χρώμα, ζητούμε δικαίωση, όχι εκδίκηση», είπε ο κ. Μπουρνάζης, αδερφός του αστυνομικού που σκοτώθηκε και θείος του 15χρονου και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι μόνο απέναντι στο σταθμάρχη, είναι πολλοί οι υπεύθυνοι. Κάθε μέρα βγαίνουν και άλλα. Η μητέρα του παιδιού έφυγε πέντε χρόνια πριν. Τα δύο αδέρφια τώρα θα ζουν μόνα τους. Ο ένας 28 ετών και η μικρή 23 ετών. Ο αδερφός μου θα πήγαινε να δει τον γιο, την νύφη και το εγγόνι του. Ήταν μέσα στη χαρά. Και ο άνθρωπος έκοψε το νήμα της ζωής τόσων επιβατών».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι δεν έχει ξεκινήσει κάποια νομική διαδικασία, αφού μόλις χθες έθαψε τους ανθρώπους του. Τέλος, σημείωσε πως δεν έχει επικοινωνήσει κανείς από τον ΟΣΕ η την Hellenic Train με την οικογένεια.

Πηγή: newsbreak

Shares