Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν για «μπαρμπούτι» 18 άτομα σε Χανιά και Πάτρα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο για την καταπολέμηση των παράνομων τυχερών παιχνιδιών

Εννέα άνδρες συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες του έτους που το είχαν ρίξει στο «μπαρμπούτι» σε ένα καφενείο στα Χανιά, το βράδυ της Τρίτης (27/12).

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση των παράνομων τυχερών παιχνιδιών τους πέρασαν χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε και ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης είχε επιτρέψει σε οκτώ άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους τζογαδόρους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος, κατασχέθηκαν συνολικά 1.555 ευρώ και ένα ζευγάρι ζάρια. Οι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Εννέα συλλήψεις και στην Πάτρα

Ανάλογη επιχείρηση έκαναν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σε ένα καφενείο μετά την πληροφορία πως είχε μετατραπεί σε λέσχη παράνομων παιχνιδιών. Κατά την έφοδο που έκαναν τις βραδινές ώρες της Τρίτης, εντοπίστηκαν σε ειδικό χώρο του καταστήματος εννέα άτομα να παίζουν «μπαρμπούτι» και κατασχέθηκαν τα ζάρια και 3.000 ευρώ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, είναι και ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

pronews.gr

Shares