Δευτέρα , 17 Μαΐου 2021
Τελευταία Νέα

Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Τρίπολη – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική

Στη σύλληψη ενός 27χρονου τζιχαντιστή από το Τατζικιστάν προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ήταν πολεμιστής του ISIS και σε βάρος του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία, που είχε διαβιβαστεί και στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος είχε έρθει το 2017 στη Λέσβο ως παράνομος μετανάστης, του χορηγήθηκε άσυλο και τον τελευταίο καιρό διέμενε σε διαμέρισμα που νοικιάζει ΜΚΟ στην Τρίπολη.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι γαμπρός του ηγέτη της Αντιπολίτευσης στο Τατζικιστάν και έχει διωχθεί στη χώρα του και βασανιστεί, γι’ αυτό και ζήτησε άσυλο στην Ελλάδα.

Σε τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας, είδαν τα στοιχεία του και αμέσως ειδοποίησαν την Αντιτρομοκρατική. Η αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές του Τατζικιστάν, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον συλληφθέντα.

Μετά και τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν απλώσει “δίχτυ” ασφαλείας ενεργοποιώντας το πληροφοριακό τους δίκτυο, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τις προθέσεις ακραίων ισλαμιστων που μένουν στη χώρα μας.

Το βάρος των προληπτικών ενεργειών των δύο υπηρεσιών πέφτει σε αυτοσχέδια τζαμιά σε Αττική και επαρχία, όπου ενδέχεται “αυτοσχέδιοι” ιμάμηδες να κάνουν κηρύγματα μίσους εναντίον του δυτικού πολιτισμού.

Ισλαμικό Τέμενος : Οι πρώτες προσευχές στο τζαμί της Αθήνας

 

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί είναι οι μουσουλμάνοι που είναι αντίθετοι σ αυτές τις τυφλές θρησκευτικές τρομοκρατικές ενέργειες και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τις Αρχές ώστε να μην δούμε αυτά τα ακραία φαινόμενα και στη χώρα μας.

Ρεπορτάζ Θεοδόσης Πάνου/onalert.gr

Παρόλο που αρκετοί μουσουλμάνοι δείχνουν να είναι αντίθετοι με εξτρεμιστικές ενέργειες, τα τελευταία γεγονότα στην Ευρώπη αλλά και η συνέπεια μίσους που φέρουν οι τελευταίο ενάντια στον Χριστιανισμό, δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε προειδοποιήσει για το εν λόγω κύμα τζιχαντιστών στην γηραιά Ήπειρο πολύ καιρό πριν.

Μάλιστα, προ ημερών διώχθηκε αδίκως από το ΕΣΡ για την δήλωση του ότι ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες υπάρχουν και Τζιχαντιστές!

Βελόπουλος στην ΕΡΤ1: Οι ακραίοι του Ισλάμ δεν μπορούν να αφομοιωθούν…

Ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη σύλληψη ηγετικού μέλους του ισλαμικού κράτους στην Ελλάδα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares