Τρίτη , 2 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου…

Πρόκειται για τον επονομαζόμενο «φτερωτό Μαραντόνα» – Είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά από ληστεία που είχε διαπράξει σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου όπου είχε αφήσει και σημείωμα προς την ΕΛΑΣ, όπου παραδεχόταν την εμπλοκή του στη δολοφονία

 


Στο νοσοκομείο των Τιράνων νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Αλεξαντερ Μάτα, ο καταζητούμενος από την ελληνική αστυνομία ως ο δεύτερος εκ των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μάτα ενεπλάκη σε επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών με μέλη αντίπαλης συμμορίας από τη δική του, ενώ ο Μάτα -επονομαζόμενος “Φτερωτός Μαραντόνα”- βρισκόταν με έναν συνεργό του. Ο Μάτα τραυματίσθηκε στο επεισόδιο και συνελήφθη λίγο αργότερα από την αλβανική αστυνομία.

Η ελληνική αστυνομία είχε εκδώσει σε βάρος του Μάτα διεθνές ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέθετε η ΕΛΑΣ, ο Μάτα είχε διαφύγει στην πατρίδα του μετά από ληστεία που είχε κάνει σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου.

Ο «φτερωτός Μαραντόνα» είχε αφήσει σημείωσε προς την αστυνομία, μετά τη ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου, στο οποίο παραδεχόταν την εμπλοκή του και στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Ειδικότερα, το σημείωμα προς την ΕΛΑΣ έγραφε:

Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως… «Φτερωτός Μαραντόνα»

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ αυτό που ήταν για τον δεύτερο ήταν, ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία. Όπως αποδεικνύει η υπόθεση, φαίνεται ότι ο Αλβανός επέστρεψε και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Σήμερα ωστόσο αποκαλύφθηκε, ότι ο Αλβανός, αυτοαποκαλούμενος στο σημείωμα ως «Φτερωτός Μαραντόνα», εκτός από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ληστέψει υποκατάστημα της Alpha Bank στη Μεσσήνη, αρπάζοντας το ποσό των 2.700 ευρώ.

Ο Αλβανός είχε μπει στην Alpha Bank στις 8.35΄ το πρωί στις 18 Ιουνίου, πήγε στο ταμείο, έβγαλε από το σακίδιο που είχε στον ώμο του ένα όπλο και ακινητοποίησε τον υπάλληλο. Άρπαξε 2.700 ευρώ και διέφυγε μέσα σε πέντε λεπτά πεζός, όπως φαίνεται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

fterwtos_maradona_mesa

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares