Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης: Έδερνε την γυναίκα του

Ο τραγουδιστής θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα – Αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης λόγω κατηγοριών για βία σε βάρος της συντρόφου του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Μουστάκας, είπε στο protothema.gr ότι ο κατηγορούμενος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της συντρόφου του.

 

«Δεν ενοχλώ κάποιον με τον τζόγο, δεν θα κάτσω να σκάσω…»

Πριν από ένα μήνα, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, ο λαϊκός τραγουδιστής ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και μίλησε για όλα. Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, είπε πως τα έζησε στην Κασαριανή και αργότερα μετανάστευσε στη Σουηδία.

«Όταν ήμουν μικρός μέναμε σε ένα υπόγειο. Άκουγα τον παππού μου που έμενε στο ισόγειο και τραγουδούσε και από εκεί κόλλησα. Έλεγα μ΄αρέσει αυτό που κάνει, από εκεί πήρα αυτόν τον δρόμο, δεν ήθελα να γίνω γιατρός και δικηγόρος».

 

Πώς μπήκε στη μουσική βιομηχανία

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του είπε πως βρέθηκε στο talent show των 80s «Να η ευκαιρία» και ο λόγος ήταν η γιαγιά του η οποία ήταν αυτή που τα είχε κανονίσει όλα.

«Ήμουν στη Σουηδία που τραγουδούσα και ήρθα στην Ελλάδα και μου είπε να κάτσω λίγο ακόμη. Την άλλη μέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “ίσως να είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε”».

Όπως είπε η είσοδος στις δισκογραφικές ήταν δύσκολη, καθώς οι παραγωγοί τον ήθελαν να τραγουδά ποπ, αλλά εκείνος ήθελε να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια.

«Ήθελα να ξεκινήσω στο λαϊκό, αλλά λόγω ηλικίας η εταιρεία θεώρησε πιο σωστό να απευθυνθώ στη νεολαία. Οι πωλήσεις είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αποδέχτηκε περισσότερο κοινό τα τραγούδια που είχα. Δυσκολεύτηκα να πείσω τον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά».

 

Η προσωπική ζωή και ο απόλυτος έρωτας

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του αποκαλύπτοντας ότι έχει βιώσει αυτό που λέμε «τον απόλυτο έρωτα».

«Πολύ βασικό πράγμα στη ζωή μου ο έρωτας. Υπάρχει ο απόλυτος έρωτας, αλλά δύσκολα κρατάει για πολύ καιρό, χρειάζεται και από τους δύο μεγαλοψυχία, σοφία, ισορροπία για να υπάρξει η πορεία. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από την καλή σχέση και την συντροφικότητα. Θέλω να υπάρχει πάντα κάποιο άνθρωπος δίπλα μου, δεν μου αρέσει η μοναξιά», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Και πρόσθεσε: «Έχω αποκτήσει πέντε αγόρια και πέντε αγόρια ήμασταν και στη δική μου οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα έκανε και άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις, ότι θέλει ο δημιουργός μας».

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Shares