Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συνελήφθη ο ληστής που τραυμάτισε ηλικιωμένο και του άρπαξε 3.000 ευρώ…

Αναζητείται ο συνεργός του ληστή…

Με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες σε έναν από τους δυο νεαρούς κακοποιούς, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Λαμίας για τη βίαιη ληστεία με θύμα έναν ηλικιωμένο στην Υπάτη Φθιώτιδας.

Η ληστεία είχε γίνει μέρα-μεσημέρι την περασμένη Κυριακή, όταν οι δράστες ηλικίας 27 και 30 χρόνων αιφνιδίασαν τον άτυχο γέροντα μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Αργυροχώρι και δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν βία για να τον ακινητοποιήσουν ρίχνοντάς τον στο δάπεδο. Έπειτα, ερεύνησαν τα δωμάτια, άρπαξαν τις οικονομίες του, ύψους 3.000 ευρώ, και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 30χρονο συνεργό του που δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Μάνος Τσαγκαράκης/protothema.gr

Shares