Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ και ο δεύτερος αλλοδαπός ληστής του οδηγού ταξί-Κρυβόταν σε παράγκα…

Ο δράστης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μόλις δύο ώρες πριν λήξει το αυτόφωρο…

Μαζί με τον συνεργό του επιβιβάστηκαν σε ταξί και λίγο αργότερα απέσπασαν με τη βία 50 ευρώ – Ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας
Μόλις δύο ώρες πριν λήξει το αυτόφωρο έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Φαιστού ο δεύτερος από τους νεαρούς Ρουμάνους δράστες της άγριας ληστείας σε βάρος ενός 59χρονου ταξιτζή που είδε το χάρο με τα μάτια του, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Ο 25χρονος αλλοδαπός κρυβόταν σε ένα παλιό παράπηγμα στην κοινότητα Πετροκεφάλι και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε έναν αγροτικό δρόμο όπου του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία από κοινού και επικίνδυνη σωματική βλάβη και κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όπως και ο 23χρονος ομοεθνής συνεργός του που είχε συλληφθεί άμεσα.

Οι δυο Ρουμάνοι είχαν επιβιβαστεί στο ταξί του 59χρονου στο Πετροκεφάλι και τους ζήτησαν να τους πάει σε ένα καφενείο στις Μοίρες, αλλά του υπέδειξαν διαδρομή μέσα από χωματόδρομους. Ο 23χρονος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί ενώ ο 25χρονος από το πίσω κάθισμα έσφιξε μία ζώνη γύρω από το λαιμό του και του άρπαξαν 50 ευρώ! Ο 59χρονος μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

protothema.gr

Shares