Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συνελήφθη κακοποιός που λήστεψε κατάστημα ψιλικών στην Ξάνθη

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την προανάκριση και εντοπίστηκε

Ένα 24ωρο μετά τη ληστεία που διέπραξε με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου σε βάρος δυο ανδρών σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Δροσερού, ο Έλληνας δράστης ταυτοποιήθηκε από την προανάκριση και εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του σε οικισμό της Ξάνθης όπου συνελήφθη.

Ο… “θεριακλής” ληστής είχε εισβάλει το πρωί της Δευτέρας στο κατάστημα και είχε αρπάξει όσα χρήματα βρίσκονταν στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής και αρκετά πακέτα τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια είχε διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά την σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Άρπαξε με βία την τσάντα 53χρονης

Ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια τα στοιχεία ενός 21χρονου Έλληνα για τον οποίο προέκυψε από την έρευνα πως είχε αρπάξει από μια 53χρονη γυναίκα την τσάντα της που είχε μέσα 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στις Σέρρες. Η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε από τους αστυνομικούς με όσα περιείχε εκτός από τα χρήματα και αποδόθηκε στο θύμα. Σε βάρος του δράστη, που δεν συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: protothema.gr

Shares