Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Συνελήφθη 32χρονος για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό

Κατά την προσπάθεια διερεύνησης του περιστατικού, οι αστυνομικοί δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον 32χρονο ένοικο του διαμερίσματος, ενώ στην συνέχεια με χρήση σωματικής βίας επιτέθηκε σε έναν εξ αυτών.

Στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν τα ξημερώματα αστυνομικοί, έπειτα από κλήσεις πολιτών στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για πιθανό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, περιπολούντες αστυνομικοί έσπευσαν σε διαμέρισμα, μετά από κλήσεις πολιτών στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, για πιθανό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά την προσπάθεια διερεύνησης του περιστατικού, οι αστυνομικοί δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον 32χρονο ένοικο του διαμερίσματος, ενώ στην συνέχεια με χρήση σωματικής βίας επιτέθηκε σε έναν εξ αυτών, οπότε και συνελήφθη με τη συνδρομή δυνάμεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση και απόπειρα φθοράς.

Πηγή: Newsbomb

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares