Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συνεχόμενες κληρώσεις με ένα κλικ για τους online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ – Απίθανα δώρα κάθε εβδομάδα από τα TZOKEΡ Stars

Πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων και αστέρια με δώρα στο TZOKEΡ online

Όχι μόνο το 1 εκατ. ευρώ που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και τα μεγάλα έπαθλα των επόμενων κληρώσεων διεκδικούν οι παίκτες που συμπληρώνουν διαδικτυακά το δελτίο τους στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγοντας και κάποιο από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων. Έτσι, μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι τις διακοπές τους, καθώς με το ίδιο δελτίο συμμετέχουν σε πολλές κληρώσεις, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν.

Παράλληλα, με την online συμμετοχή τους στο παιχνίδι παίρνουν μέρος στις αστεράτες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που θα μοιράζουν απίθανα δώρα έως το τέλος Αυγούστου. Μέσα από το tzoker.gr και το tzoker app οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στις 22:00 η κλήρωση για το 1 εκατ. ευρώ

Έως τις 21:30 μπορούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ να καταθέτουν τα δελτία τους για τη σημερινή κλήρωση για το 1 εκατ. ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά την τύχη τους μέσω διαδικτύου, μπορούν να επισκεφθούν το tzoker.gr ή να κατεβάσουν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ και να κάνουν εγγραφή, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα. Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού που θα δημιουργήσουν, κάνοντας login θα συμπληρώνουν τα δελτία τους, εύκολα και γρήγορα, από όπου κι αν βρίσκονται.

Επιπλέον, στο tzoker.gr και στο tzoker app οι παίκτες βρίσκουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά και τις τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά και να βρίσκουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων.

 

Shares