Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζονται οι διεθνείς αποκαλύψεις για τον ρόλο του Αβραμόπουλου-EIKONEΣ

Οι ευρωπαίοι δεν φαίνεται να ικανοποιούνται από τις εξηγήσεις για τον αδιευκρίνιστο ρόλο του στην ΜΚΟ…

«Μια εκδήλωση στην Ελλάδα, η εισαγωγική ομιλία σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο και ένα άρθρο δημοσιευμένο στο διαδίκτυο: Αυτά είναι τα μόνα δημόσια ίχνη της «προωθητικής δραστηριότητας» της ΜΚΟ Fight Impunity για την οποία ο πρώην επίτροπος Αβραμόπουλος εισέπραξε αμοιβή 60 χιλιάδων ευρώ», γράφει η La Stampa επανερχόμενη στην υπόθεση Αβραμόπουλου.

Το νέο χτύπημα της La Stampa κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Τα αδιευκρίνιστα ποσά φαίνεται ότι δε γίνονται αποδεκτά στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Ελλάδα. Η ομολογία του πρώην επιτρόπου ότι εισέπραξε 60.000 € σε ένα χρόνο από την ΜΚΟ η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για το σκάνδαλο του Κατάρ, ενώ πλέον διερευνάται από τις αρχές για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διασπορά «μίζας», κάνει τους Ιταλούς δημοσιογράφους να διερευνούν σε βάθος ποια ακριβώς ήταν η δραστηριότητα του.

Παρόμοια τα ερωτήματα που θέτει και η  Ιταλική Huffington Post Που μάλιστα βάζει στο κάδρο και την πρόεδρο της κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν η οποία είχε δώσει το πράσινο φως στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την συμμετοχή του στην διερευνώμενη ΜΚΟ.

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares