Παρασκευή , 4 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συνεχίζονται οι απειλές κατά του Ακιντζί: «Θα σου συνθλίψω το κεφάλι»…

Συνεχίζονται οι απειλές κατά του Ακιντζί: «Θα σου συνθλίψω το κεφάλι»...

Πέντε μέρες πριν από τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των «εκλογών» στα κατεχόμενα της Κύπρου, ο Μουσταφά Ακιντζί συνεχίζει να δέχεται απειλές κατά της ζωής του….

Όπως σημειώνει η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Avrupa», ένας Τούρκος δημοσιογράφος απείλησε τη ζωή του Τουρκοκύπριου ηγέτη λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «θα έρθω στο γραφείο σου και θα σου συνθλίψω το κεφάλι. Θα σηκωθώ και θα φύγω χωρίς να κοιτάξω πίσω μου», ενώ τον καλεί να ζητήσει συγγνώμη από τον τουρκικό λαό.

«Συκοφαντείς την Τουρκία»

Σε βίντεο που έστειλε στον κ. Ακιντζί, ο Τούρκος δημοσιογράφος σημειώνει:

«Ο πρόεδρος της ΤΔΒΚ Μουσταφά Ακιντζί κάνει δηλώσεις. Τον απείλησε, λέει, το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας για να μην είναι υποψήφιος. Είπε ότι τον απείλησε, λέει, λέγοντας ότι αν είσαι υποψήφιος θα πάθουν ζημιά όλοι, η οικογένειά σου, τα παιδιά σου, η σύζυγός σου. Θέλω να απευθυνθώ από εδώ στον Μουσταφά Ακιντζί: Το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν ανήκει μόνο στα 80 εκατομμύρια του έθνους της Τουρκίας που ζουν στην Τουρκία, είναι το μεγαλύτερο τουρκικό κράτος του κόσμου που εκπροσωπεί το τουρκικό έθνος των 500 εκατομμυρίων, πολλά τουρκικά κράτη που ζουν στη Ρωσία, δηλαδή στην πρώην Σοβιετική Ένωση, τους ανθρώπους που ζουν εκεί, του Γκαγκαούζους Τούρκους στη Μολδαβία, τους Αχίσκα Τούρκους, τους Τούρκους του Αζερμπαϊτζάν, τους Τούρκους του Τουρκμενιστάν, του Ουζμπεκιστάν, του Καζακστάν, της Κιργισίας, τους Τσουβάσους Τούρκους, τους Καρά Καλπάκ Τούρκους, την τουρκική Δημοκρατία του Μπας Κουρδιστάν, [και] τους Τούρκους που ζουν εκεί.

Εσύ για την εσωτερική σου πολιτική σηκώνεσαι και συκοφαντείς το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Σου δίνω επειγόντως το εξής μήνυμα: Θα έρθω στο γραφείο σου και θα σου συνθλίψω το κεφάλι. Θα σηκωθώ και θα φύγω χωρίς να κοιτάξω πίσω μου. Ζήτησε επειγόντως συγγνώμη από το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας, από τον τουρκικό λαό! Το τουρκικό έθνος σου δίνει τα χρήματα ακόμα και για το χαρτί τουαλέτας που χρησιμοποιείς για να στεγνώσεις τον πισινό σου όταν πας τουαλέτα. Αν δεν είναι δίπλα σου το τουρκικό έθνος για ένα λεπτό, θα έρθουν οι Έλληνες-οι Ελληνοκύπριοι και θα πάρουν από κάτω τη γυναίκα σου».

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος δημοσιογράφος συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης στην Κωνσταντινούπολη για κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί διεκδικεί την επόμενη Κυριακή την επανεκλογή του στη θέση του «προέδρου», με ανθυποψήφιο τον Ερσίν Τατάρ.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares