Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στη Δυτική Μακεδονία: Επιμένουν τα χιόνια -Πού είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων…

Προβλήματα από την κακοκαιρία εξακολουθούν να υπάρχουν σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία…

Σε ενημέρωσή της προς του οδηγούς η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας αναφέρει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων.

Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στη Δυτική Μακεδονία

Σύμφωνα με τα στοιχεία των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων, απαραίτητες είναι οι αλυσίδες ή η χρήση ελαστικών ειδικού τύπου στον νομό Καστοριάς, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 30ο έως το 38ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) και σε τμήματα ορεινού επαρχιακού οδικού δικτύου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα (Α-29) της Εγνατίας Οδού, Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, καθώς και σε όλο το εθνικό και υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά. Στη Φλώρινα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ελαστικών ειδικού τύπου ή αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο έως 28ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας) και από το 18ο έως 30ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27), Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των Γρεβενών και της Κοζάνης, όπως και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κοζάνης – Πτολεμαΐδας.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares