Πέμπτη , 12 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Συνεχίζεται η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ στη Βόρεια Συρία από τους Τούρκους και τους ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ συμμάχους τους…

Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους, που προέρχονται από τρομοκρατικές οργανώσεις, συνεχίζουν τις επιθετικές πρακτικές τους εναντίον αμάχων στη βορειοδυτική επαρχία της αλ Χασάκα, αναφέρει σε σημερινό του άρθρο το Συριακό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο SANA.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του το οποίο έχει μεταφραστεί στα ελληνικά από το Βαλκανικό Περισκόπιο, οι τρομοκράτες κατεδάφισαν πολλά σπίτια και δημιούργησαν οδοφράγματα στη νότια επαρχία του Ρας αλ Άιν και απήγαγαν αρκετούς νέους άνδρες με διάφορα προσχήματα και κατηγορίες.

Οι ισλαμιστές μισθοφόροι των Τούρκων, άδειασαν πολλά σπίτια στο χωριό Ντάρνταρα στην ίδια επαρχία και έφεραν αρκετές οικογένειες των τρομοκρατών από την Τουρκία, για να στεγαστούν στα σπίτια από τα οποία οι ιδιοκτήτες τους εκτοπίστηκαν με τη βία, απαγωγές και απειλές .

Ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος πηγές, επεσήμανε ότι έγιναν σποραδικές συγκρούσεις μεταξύ των μισθοφόρων των Τούρκων για τα κλεμμένα νοικοκυριά και την κατοχή των σπιτιών.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν την εθνοκάθαρση στην περιοχή, και η “ευαίσθητη” Δύση σε αυτά τα θέματα τί κάνει γι’ αυτό; Χαϊδεύει τον ψευδο-“σουλτάνο” και η Μέρκελ δηλώνει ότι πρέπει την Τουρκία να την πάρουμε με… το καλό…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares