Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι θα πει ο Μάνος Δασκαλάκης;

Η κατηγορούμενη απολογείται και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Για αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, διεκόπη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία την ίδια ημέρα αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της.

Πρώτος μάρτυρας της πολύκροτης υπόθεσης της Πάτρας θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης. Ωστόσο, τα σενάρια είναι δύο. Είτε η δίκη δεν θα ξεκινήσει αν η διαδικασία στην ανάκριση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει ολοκληρωθεί σε τρεις ώρες, είτε θα ξεκινήσει αν τυχόν έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση ή ο Αλέξης Κούγιας ζητήσει αναβολή από την ανακρίτρια! Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, καθώς στις 9 το πρωί της ίδιας μέρας έχει κληθεί σε απολογία για τη δεύτερη εκκρεμή δικογραφία. Ο συνήγορος της κατηγορούμενης αντέδρασε λέγοντας ότι είναι αδύνατον να έχει ολοκληρωθεί η απολογία. «Μόνο το υπόμνημα είναι 120 σελίδες» ανέφερε στην πρόεδρο, η οποία απάντησε πως, εάν υπάρξει πρόβλημα, το δικαστήριο θα ξαναδιακόψει.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης. Μέχρι σήμερα έχει δώσει τρεις καταθέσεις. Και στις τρεις έχει περιγράψει την συμβίωσή του με την κατηγορουμένη εν διαστάσει σύζυγό του. Και μπορεί χθες ο Δασκαλάκης να μην θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση, όμως σύμφωνα με το περιβάλλον του, θα δηλώσει ξεκάθαρα στο δικαστήριο ότι η Σωτηρία Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος της Τζωρτζίνας. Δεν θα κάνει καμία αναφορά στα δύο άλλα παιδιά του, θα επικεντρωθεί στο κατηγορητήριο και θα κατηγορήσει ευθέως την εν διαστάσει σύζυγό του. Παράλληλα, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε, λίγο πριν το τέλος του 2022, την αίτηση διαζυγίου. Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου, επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του. Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου, στα δικαστήρια της Πάτρας.

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares