Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ το προκλητικό της παιχνίδι η Τουρκία -Ζητούν «διάλογο» για την Θράκη ΜΑΣ – Αποστομωτική απάντηση της Ελληνικής λύσης…..

Για άλλη μια φορά προκαλεί ο  Οζάν Αχμέτογλου , καθώς θέτει θέμα συζήτησης  για την Θράκη μας 

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η Ελλάδα και Τουρκία πρέπει να μιλήσουν για την Δυτική  Θράκη  με δημοσίευμα στο τουρκικό σιτε gundemgazetesi.com.Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί.Έχει ξαναθέσει ανάλογο θέμα και στο παρελθόν, αναφέροντας θέμα για μειονότητα.

Οι Τούρκοι έχουν πάρει φόρα και χτυπούν ανελέητα την Ελλάδα καθώς πιστεύουν ότι μετά την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Το θέμα είναι ότι ναι μεν η Τουρκία προκαλεί , αλλά η Ελλάδα πως αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της Τουρκίας;

Που είναι η κυβέρνηση ; Γιατί τους δίνουν το δικαίωμα να διεκδικούν κάτι τo οποίο δεν υφίσταται;

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ελλάδα θα υπογράψει Συμφωνία με την Αίγυπτο με μερική οριοθέτηση αφήνοντας εκτός το Καστελόριζο με δηλώσεις του Υπ.Εξωτερικών Ν.Δένδια , δίνουν τροφή στους Τούρκους για πάτημα που αυτόματα σημαίνει προκλήσεις και διεκδικήσεις.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος είναι ο μόνος που απαντάει σε αυτήν την προκλητική δήλωση του Οζάν Αχμέτογλου και τονίζει τα εξής: Εαν υπήρχε σοβαρό κράτος τέτοιοι τύποι δεν θα υπήρχαν στην Ελλάδα αλλά θα έμεναν στην Τουρκία! Άκου “διάλογο” για την Θράκη μας!Απόγονος παιδομαζωματος!

 

 

 

 

 

Shares