Τελευταία Νέα

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Φιλοκυβερνητική εφημερίδα δημιουργεί κλίμα κατά της Ελλάδας – «Τρεις προκλήσεις σε επτά ημέρες από την Ελλάδα»

Εχθρικό κλίμα δημιουργεί η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα


«Τρεις προκλήσεις σε επτά ημέρες από την Ελλάδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Türkiye, επισημαίνοντας προκλητικά πως η Αθήνα «υπονομεύει τη διαδικασία του διαλόγου»

Η εφημερίδα επιχειρεί προφανώς να δημιουργήσει κλίμα, σε περίπτωση αποτυχίας των συνομιλιών εξαιτίας της εμμονής της Άγκυρας να επιβάλλει τη δική της ατζέντα στο τραπέζι των συνομιλιών.

Η Ελλάδα προχώρησε σε τρεις προκλητικές κινήσεις την τελευταία εβδομάδα που υπονομεύουν τη διαδικασία διαλόγου» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα, παρουσιάζοντας στη συνέχεια τις «προκλήσεις» από την Ελλάδα.

Η κοινή στρατιωτική άσκηση “Eddie’s Odyssey” δυνάμεων της Ελλάδας και των ΗΠΑ που πραγματοποιήθηκε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- σε νησίδα που θυμίζει τα … Ίμια.

Οι δηλώσεις  όπως η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης στα 12 ν.μ. όχι μόνο Νότια και Ν.Α. της Κρήτης, αλλά και στο Αιγαίο Πέλαγος. Κίνηση που η Τουρκία θεωρεί «αιτία πολέμου».

Οι πρόσφατες δηλώσεις του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμου

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares