Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συναγερμός στο Λονδίνο: Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο στη Ντάουνινγκ Στριτ

Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το Γουάιτχολ και την Ντάουνινγκ Στριτ, μετά την ανακάλυψη ενός «ύποπτου πακέτου»

Η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορές για ένα ύποπτο πακέτο στο Whitehall στις 11.42 π.μ (τοπική ώρα). Τα κυβερνητικά κτίρια κατά μήκος του Γουάιτχολ αδειάζουν, δήλωσε αξιωματούχος, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Horse Guards Parade

Ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ που έκανε την αστυνομία να κλείσει το Γουάιτχολ, σύμφωνα με αναφορές.

Ένας αστυνομικός στο σημείο επιβεβαίωσε έναν δρόμο κοντά στην Downing Street, όπου το γραφείο και η κατοικία της πρωθυπουργού Liz Truss είναι κλειστά λόγω αναφορών για ένα ύποπτο πακέτο.

Το Whitehall, μεταξύ των κτηρίων του Κοινοβουλίου και της πλατείας Τραφάλγκαρ, φιλοξενεί επίσης πολλά κυβερνητικά τμήματα, όπως το υπουργείο Εξωτερικών, το Γραφείο του Υπουργικού Συμβουλίου και το Υπουργείο Άμυνας.

Το MPS Westminster ανέφερε σε tweet: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 11.42 την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου για αναφορές για ένα ύποπτο πακέτο στο #Whitehall. «Παρακολουθούν αστυνομικοί και προληπτικά υπάρχει κλοιός. «Το αντικείμενο θα αξιολογηθεί από ειδικούς αξιωματικούς.Παρακαλώ αποφύγετε την περιοχή.»

newsbomb.gr

Shares