Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2019
Τελευταία Νέα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΠΑΝΙΚΟΣ από αλλεπάλληλες ΕΚΡΗΞΕΙΣ τα τελευταία λεπτά… (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

Τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις έχουν αναφερθεί τα τελευταία λεπτά στην αγγλική πόλη Ντέρμπι, με τους κατοίκους να έχουν τρομοκρατηθεί.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου και δείχνουν πυκνούς καπνούς στην πόλη.

«Μένω κοντά και άκουσα τουλάχιστον δύο πολύ δυνατές εκρήξεις την τελευταία ώρα. Ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού απλώνεται τώρα προς το σπίτι μου και η αίσθηση καμένου γίνεται ολοένα και πιο έντονη», ανέφερε ένας κάτοικος στην βρετανική Mirror.

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ στον ξένο τύπο, η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή της πόλης.

Οι Αρχές να έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους καθώς ακόμη όλα τα σενάρια εξετάζονται.

Οι κοντινοί αυτοκινητόδρομοι έχουν κλείσει, ενώ επίσης έχουν ήδη ανασταλεί όλα τα δρομολόγια των τραίνων που περνούν από την περιοχή.

Δείτε τα πρώτα πλάνα:

https://twitter.com/beepdelete/status/1120320769911873537

Πάντως οι τοπικές Αρχές στο Ντέρμπι έχουν προχωρήσει ήδη σε μια πρώτη επίσημη ενημέρωση, όπου τονίζεται ότι προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ύποπτο αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares