Τετάρτη , 29 Μαρτίου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση του 44χρονου από το Γάζι

Επαναδημοσιεύτηκαν τα στοιχεία του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη με νέα πρόσφατη φωτογραφία.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου.

Σε μια προσπάθεια να δοθεί αίσιο τέλος στις έρευνες με τον εντοπισμό του 44χρονου, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε εκ νέου «missing alert» αυτή τη φορά με πιο πρόσφατη φωτογραφία του άτυχου άνδρα προκειμένου να είναι πιο εύκολο από τους πολίτες να τον αναγνωρίσουν σε περίπτωση που βρεθούν σε κοινό σημείο ή που έχει τύχει ήδη να τον δουν ή να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα από το Ηράκλειο Κρήτης στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ αυτή είχε συμβεί τρεις ημέρες πριν, στις 19:00. Τα στοιχεία του δημοσιεύονται κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Επειδή προέκυψε πιο πρόσφατη φωτογραφία του ενηλίκου, το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στην αναδημοσίευση της εξαφάνισης.

Σημειώνεται ότι έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Αναλυτικότερα, ο Νικόλαος Αεράκης φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares