Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022

Συναγερμός για διπλή εξαφάνιση για 2 ανήλικα

Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση της 15χρονης Αντωνίας – Ιωάννας Λ. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η ανήλικη ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., 16 ετών, για την οποία εκδόθηκε, νωρίτερα, Missing Alert.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 14 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, έγινε γνωστή η εξαφάνιση από νοσοκομείο στην περιοχή του Γουδί, της Αντωνίας – Ιωάννας Λ., 15 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε την Παρασκευή, 18 του μήνα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., (φωτογραφία κάτω) για την οποία το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προχωρήσει, νωρίτερα, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Αντωνία – Ιωάννα Λ., έχει ύψος 1,70, είναι κανονικό βάρος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός για διπλή εξαφάνιση 15χρονης και 16χρονης – «Οι ανήλικες μπορεί να βρίσκονται μαζί»

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares