Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Αλλοδαπός κρατά όμηρο μωρό-Τι ζητά απεγνωσμένα για να το αφήσει ελεύθερο….

Συναγερμός στην Γερμανία, αφού ένας αλλοδαπός φέρεται να κρατά όμηρο ένα μωρό στην πόλη Βίσμαρ. Υπάρχουν αναφορές πως το παιδί είναι δικό του και έτσι “πιέζει” τις Αρχές να του επιτρέψουν να μείνει στην χώρα. Φέρεται να είναι άοπλος και να έχει καταγωγή από την Γκάνα. 


Επί ποδός οι Αρχές στην Γερμανία για μία πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από διεθνή μέσα ενημέρωσης, πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας αλλοδαπός  από την Αφρική

Η καταγωγή του είναι από την Γκάνα και φέρεται να κρατά όμηρο ένα μωρό, μέσα σε ένα τοπικό γραφείο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών.

Την πληροφόρηση δίνει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, χωρίς να υπάρχουν αυτή την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι παιδί του;
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βρέφος ενδέχεται να είναι το παιδί του άνδρα και να το χρησιμοποιεί ως μέσο «πίεσης» προς τις γερμανικές αρχές, με στόχο να του επιτρέχουν να μείνει στη Γερμανία.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο άνδρας φέρεται να είναι άοπλος.

Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει το κτίριο και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον άνδρα. Όλοι οι υπάλληλοι στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, σύμφωνα με την επικεφαλής της τοπικής διοίκησης Κέρστιν Βάις.

Η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται από γιατρό, καθώς ο φερόμενος γονιός του προσπαθεί να πείσει τις αρχές να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας που θα μπορούσε ουσιαστικά να τον σώσει από την απέλασή του από τη Γερμανία.

H Γερμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες ροές αλλοδαπών αιτούντων άσυλο από τη Μέση Ανατολή .Κάποιοι πολιτικοί και ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι η πολιτική αυτή οδήγησε στην αύξηση των εγκλημάτων στη χώρα.

newsit.gr

Shares