Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ατελείωτος θρήνος σε όλη την Ελλάδα – Αυξάνονται οι νεκροί

Όλες οι εξελίξεις για την εθνική τραγωδία. Ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει καθημερινά, «σβήνουν» οι ελπίδες για επιζώντες.

Ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει καθημερινά, «σβήνουν» οι ελπίδες για επιζώντες. Πρωτοφανής εθνική τραγωδία για την Ελλάδα, καθώς ο αριθμός των νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη έφτασε στους 57 ενώ αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Η επιχείρηση στα συντρίμμια των αμαξοστοιχιών συνεχίζεται από τις ομάδες της ΕΜΑΚ και τις δυνάμεις της πυροσβεστικής, την ώρα που εκτυλίσσεται ένας θρήνος στα νοσοκομεία της Λάρισας. Εκεί, συγγενείς θυμάτων αλλά και αγνοούμενων έχουν δώσει δείγματα DNA έτσι ώστε να γίνει ταυτοποίηση με σορούς που έχουν φτάσει στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι διατηρούν τις ελπίδες τους για την ανεύρεση των αγαπημένων τους προσώπων, πλην όμως όσο κυλούν οι ώρες οι ελπίδες αυτές εξανεμίζονται. Παράλληλα, στην επιφάνεια έρχονται ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες επιζώντων για τα δραματικά λεπτά μέσα στην αμαξοστοιχία που μετατράπηκε σε κινούμενο φέρετρο για τους συνανθρώπους μας.

newsbomb.gr

Shares