Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Τζούλια Νόβα: «Ο μπαμπάς μου δεν έδωσε ποτέ τίποτα για μένα! Τον ενδιέφεραν μόνο…» (BINTEO)

Τη Τζούλια Νόβα υποδέχθηκε σήμερα στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η ξανθιά καλλονή μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν καθόλου σχέσεις πλέον.«Με τον μπαμπά μου δεν έχω καθόλου σχέσεις. Από τα έξι μου μέχρι τα εννιά ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα ότι είχε πεθάνει, αλλά μετά εμφανίστηκε. Ήμουν αντιδραστική απέναντί του και δεν τον πολυήθελα. Ποτέ δεν είχαμε έρθει κοντά γιατί πάντα αισθανόμουν ότι είχε μια περίεργη ενέργεια.

Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη, να το προσπερνούσα. Αλλά επειδή ήταν στον δικό του… πλανήτη, τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του που είχε εκείνη την περίοδο και όχι τόσο εγώ. Κι εγώ αυτό το καταλάβαινα.

Όταν ήμουν 18 χρονών, έψαξε για να με βρει εδώ στην Ελλάδα και με αυτά που ξεστόμισε με απώθησε ακόμα πιο πολύ. Σαν πατέρας δεν ήταν καθόλου σωστός. Ούτε μια σοκολατίτσα δεν μου είχε πάρει, δεν έδωσε ποτέ τίποτα για μένα. Μίλησε με τη μητέρα μου τότε και της είπε “τώρα που η Τζούλια έχει κλείσει τα 18 μήπως έχει έρθει η ώρα για να με βοηθάει οικονομικά;”. Αν σου έλεγε κάτι τέτοιο ο μπαμπάς σου, πώς θα αντιδρούσες; Δεν παθαίνεις ένα σοκ;», είπε μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα.

Δείτε όσα είπε η Τζούλια Νόβα για τον πατέρα της…

https://www.youtube.com/watch?v=03bd_7qTpOw

zappit.gr

Shares