Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συγκλονίζει η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα: «Το κορίτσι μου έφυγε στα χέρια μου»…(βίντεο)

Συγκλονίζει η μητέρα της Τζούλιας Μπάρκα: «Το κορίτσι μου έφυγε στα χέρια μου»...(βίντεο)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Τζούλιας Μπάρκα. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄80 τον τελευταίο καιρό πάλευε με τον καρκίνο ενώ είχε και νεφρική ανεπάρκεια.

 

Το TLIFE εποκοινώνησε με την μητέρα της Τζούλιας Ευτυχία, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει και συντετριμμένη μας είπε πως έχασε το παιδί της και πως τελικά πέθανε όχι από τον καρκίνο αλλά από επιπλοκές που δημιούργησε η νεφρική ανεπάρκεια. Η ηθοποιός πέθανε σήμερα το μεσημέρι την ώρα που την βοηθούσαν να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας της, στα χέρια της μητέρας της και των δικών της ανθρώπων».

Πριν λίγους μήνες η μητέρα της Τζούλιας και η ίδια είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τους φρικτούς πόνους της Τζούλιας αλλά και την άρνηση του νοσοκομείου να την δεχτούν. Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε τότε δημόσια έκκληση για την κόρη της, η οποία έχει ανάγκη να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο, καθώς οι πόνοι της είναι αφόρητοι.

 

Δες το βίντεο

 

 

 

Η μητέρα της Τζούλιας όπως και οι αδελφές της δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της από το 2002 που έπαθε εγκεφαλικό μέχρι σήμερα που έφυγε από τη ζωή

 

tlife

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares