Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο θείος του 15χρονου που έπεσε από το ποδήλατο και σκοτώθηκε

Στο πένθος έχει βυθιστεί ένα ολόκληρο χωριό στην Αρκαδία μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο έχασε τη ζωή του όταν το ποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του ξάδελφού του.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (20.9) στο χωριό Κανδύλα Αρκαδίας και συγκεκριμένα στο 39,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Λεβιδίου – Νεμέας, όταν τρεις φίλοι βγήκαν βόλτα μαζί με τα δύο ποδήλατα τους.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, τα δύο ποδήλατα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και από την πτώση ο 15χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί δεν τα κατάφερε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και λίγο μετά τις 10 το βράδυ κατέληξε.

Στο newsit.gr μίλησε ο πατέρας του ξάδελφου του αδικοχαμένου παιδιού, ο οποίος επέβαινε στο ποδήλατο που συγκρούστηκε ο 15χρονος. «Ήταν δύο ποδήλατα απ’ ότι ξέρω, ήταν ένα ποδήλατο που ήταν πάνω ο ανιψιός μου και στο άλλο ποδήλατο ο γιος μου και άλλο ένα παιδί».

 

Ο θείος του 15χρονου, μας λέει ότι ο γιος του ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να συνέλθει.

«Είχαν πάει βόλτα τα παιδιά. Ήταν μαζί και ο γιος μου ο μεγάλος και απ’ ότι μου είπε χτύπησε το ένα ποδήλατο με το άλλο και έπεσε το παιδί και χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα. Και τα άλλα παιδιά έπεσαν, αλλά χτύπησαν μόνο στο γόνατο. Ο γιος μου είναι καλά απλά τώρα έχει πάθει σοκ με αυτό που έγινε. Τα πράγματα είναι δύσκολα τώρα» αναφέρει ο ίδιος μη μπορώντας να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον ανιψιό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τριπόλεως.

Ο πατέρας του παιδιού αποχαιρέτησε με λίγες γραμμές τον γιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Λαμπάκο μου αστέρι ήσουν… Κι αστέρι είσαι… Σημαιοφόρε του Θεού και του Παραδείσου… Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου/newsit.gr

Shares