Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Αμβρόσιος για τη μάχη με τον κορωνοϊό: «Έγινα καλά, το μόνο φάρμακο που έπινα ήταν ο αγιασμός»

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος δημοσιοποίησε στο ιστολόγιό του τα αποτελέσματα των εξετάσεων του στις οποίες βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό…

Συγκεκριμένα,ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έγραψε:

«Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο».

Ενώ στη συνέχεια ανφέρει:

«καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός».

Παράλληλα, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος υπογραμμίζει:

«Eν κατακλείδι, επειδή ο φόβος μεταδόσεως του Κορωνοϊού κυριαρχεί παντού και βασανίζει τις ψυχές μας, στη συνέχεια σας παραθέτω το αποτέλεσμα της εξετάσεως με ημερομηνίαν 24.11.2020, όπου το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ!».

Σημειώνεται ότι ο ιεράρχης, όταν διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, “επαναστάτησε” (και δικαιώθηκε) κατά των ιατρικών πρωτοκόλλων.

Ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί τον κάλεσαν να παραμείνει για νοσηλεία, καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του, εκείνος αρνήθηκε.

Μάλιστα, υπέγραψε και χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης για να φύγει από το νοσοκομείο. Για το θέμα είχε ενημερωθεί και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

 

με πληροφορίες από ekriti.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares