Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης: «Τη βίασαν και της άλλαξαν το πρόσωπο για να μην την αναγνωρίσουμε»

Η μητέρα της 14χρονης αποκάλυψε λεπτομέρειες από την περιπέτεια της Μαρκέλλας, η οποία ήταν η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα.


Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την φρικιαστική υπόθεση της απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια έρχονται στη δημοσιότητα.

Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν για πέντε ημέρες στα χέρια του απαγωγέα του, που όπως τονίζει η μητέρα της, ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε κάνει παρόμοια ενέργεια και πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα όπως σημείωσε η μητέρα της 14χρονης, οι δράστες της απαγωγής είχαν προσπαθήσει να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, προκειμένου να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμη μέσω των φωτογραφιών του Amber Alert.

«Για να της αλλάξουν το πρόσωπο για να μην την καταλαβαίνουν της έβαψαν και τα μαλλιά και της έβγαλαν τα φρύδια γιατί είχαμε βάλει στην τηλεόραση το πρόσωπό της για να την βρούμε, της είχαν αλλάξει το κεφάλι για να μην την αναγνωρίσουν» τόνισε.

Δεύτερη αρπαγή σε ένα μήνα
Όπως ανέφερε η μητέρα της ανήλικης, μιλώντας στο newsit, το κορίτσι είχε πέσει θύμα αρπαγής και βιασμού πριν από 20 ημέρες, όταν βρισκόταν στο δρόμο για το σχολείο της.

«Πριν 20 ημέρες είχαν απαγάγει την Μαρκέλλα, πάλι ο ίδιος άνθρωπος τότε την είχε πάρει από το σχολείο που πήγαινε στις 8 το πρωί» τόνισε η μητέρα της, προσθέτοντας ότι εκείνη τη φορά «την είχε επιστρέψει στις 3 το μεσημέρι».

Η δεύτερη απαγωγή της 14χρονης Μαρκέλλας σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μεγαλύτερης αδερφής της, την ώρα που τα δύο κορίτσια πήγαιναν μαζί στο φούρνο της γειτονιάς.

«Πριν έξι μέρες είχαν πάει στο φούρνο με την αδερφή της και τότε αυτός ο άντρας το πήρε το παιδί με το ζόρι και χτύπησε την άλλη μου κόρη, την Εσμεράλδα. Αμέσως πήρα την αστυνομία, παντού μίλησα για να βρω την μικρή, σκεφτόμουν να μην τη σκοτώνανε» πρόσθεσε η μητέρα της 14χρονης.

Σύμφωνα με την μητέρα της ανήλικης, τα άτομα την είχαν σε ένα σπίτι στην περιοχή του Μαρκόπουλου. «Όταν πήγαμε με τον άντρα μου στο Μαρκόπουλο να την βρούμε ήταν πολύ τρομαγμένη και φοβισμένη, έκλαιγε».

Πως κατάφερε να ξεφύγει η μικρή Μαρκέλλα
«Το παιδί ήταν μέσα στο αμάξι με κάτι άτομα. Αυτά ήθελαν να πάρουν κάτι να φάνε και άφησαν την Μαρκέλλα μόνη της στο αμάξι» ανέφερε η μητέρα της Μαρκέλλας, προσθέτοντας:

«Το παιδί μου είπε ότι πήρε 30€ από το πορτοφόλι του και έφυγε τρέχοντας. Μετά βρήκε ένα ταξί και ζήτησε από τον ταξιτζή να της δώσει το κινητό του και με πήρε αμέσως για να με ενημερώσει πού την πήγαινε στο ταξί, ήταν περίπου 3 το μεσημέρι».

«Στο τηλέφωνο η μικρή μου είπε «μαμά είμαι στο ταξί, έλα να με πάρεις θα σου πω σε ποιο μέρος θα με πάει το ταξί». Εγώ με τον άντρα μου πήραμε το αυτοκίνητο και φτάσαμε Μαρκόπουλο και μας είπε η Μαρκέλλα ότι θα την βρίσκαμε στα ΚΤΕΛ, στα λεωφορεία» συμπλήρωσε η μητέρα της 14χρονης.

Τη βίασαν
«Δεν έχει σημάδια στο σώμα της γιατί είναι και μελαχρινή και δεν φαίνονται αλλά την βίασε, έχουμε και τα χαρτιά. Το τρόμαξαν το παιδί» πρόσθεσε η μητέρα για την τραγική περιπέτεια του παιδιού της.

Όπως περιγράφει ήταν «5-6 άντρες που είδε η Μαρκέλλα, δεν ξέρω πόσο χρονών είναι αυτοί, αλλά ο συγκεκριμένος άντρας που την απήγαγε όμως είναι 32 χρονών. Μάλιστα αναφέρει ότι πιθανώς ήταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ συγκλονίζει λέγοντας ότι «αυτά τα άτομα έλεγαν στην Μαρκέλλα “πήγαινε στο κρεβάτι να σε … αυτός”».

Υποψιάζονται ότι απαγωγέας είναι ένας παλιός γείτονας
«Εγώ λέω ότι ένας συγκεκριμένος άντρας ο οποίος έμενε στην γειτονιά και πριν 1-2 μήνες έφυγε μαζί με την οικογένειά του, έχει και παιδιά. Δεν ξέραμε το όνομά του, δεν είχαμε καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Είμαστε σίγουροι ότι αυτός το έκανε. Όταν πήγε και την απήγαγε στο σχολείο αλλά και στον φούρνο, το παιδί και η μεγάλη η κόρη μου τον είδαν και μου είπαν “μαμά ήταν αυτός που έμενε στην περιοχή μας”» τόνισε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στο newsit.

«Είχα πάει εγώ στον αδερφό του που μένει στη Νίκαια και τον παρακάλεσα “φέρτε πίσω την κόρη μου, μην της κάνετε κακό. Ο αδερφός του μου λέει “δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω κάτι με εσάς, ο αδερφός μου δεν μου απαντάει στα τηλέφωνα. Τι είχε με εσάς για να κάνει κακό στην κόρη σας; Είναι παντρεμένος, έχει παιδιά” μου έλεγε».

Καλύτερα το παιδί, προσπαθεί να ξεχάσει
Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της 14χρονης, η μητέρα της σημείωσε ότι είναι καλύτερα καθώς είχε επαφές με ειδικούς.

«Είναι καλά, μίλησε και με τον παιδοψυχολόγο χθες το βράδυ γιατί ήρθαμε σπίτι πολύ αργά και είμαστε κοντά της εμείς οι γονείς της» πρόσθεσε η μητέρα της και συμπλήρωσε:

«Είχαμε πάει από την πρώτη στιγμή να καταθέσουμε την απαγωγή και τον βιασμό της Μαρκέλλας, πήγαμε στον εισαγγελέα και τώρα την βλέπει εκτός από τον ψυχολόγο και ένας γυναικολόγος».

in.gr

Shares