Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Συγκλονιστικός ο Κυριάκος Βελόπουλος-Δήλωση-ΒΟΜΒΑ:”Θα μιλήσω με ΟΝΟΜΑΤΑ για…”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ!!!

Σαρωτικός ο Κυριάκος Βελόπουλος στη συνέντευξη, που παραχώρησε στον διακεκριμένο δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη και στο ΚΡΗΤΗΤV απόψε (2/12).

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’όλης της ύλης δεν άφησε τίποτα αναπάντητο, προβαίνοντας μάλιστα σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για ζέοντα ζητήματα, που ταλανίζουν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου!

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Κυριάκος Βελόπουλος, σημείωσε πως δεν είναι “πορφυρογέννητος” και άεργος, αλλά αυτοδημιούργητος και με γονείς. που ήταν βιοπαλαιστές!

Επίσης, κατά τρόπο απόλυτο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έθεσε ρητά και ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση πολιτικής ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Συγκλονιστική είναι και η αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου για την επικείμενη ΠΕΙΝΑ, για την οποία εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Με τρομάζει αυτό που έρχεται!” 

Απίστευτες είναι και οι αναφορές σχετικά με την επιδαψίλευση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από το πολιτικό κατεστημένο και τη Κυβέρνηση Μητσοτάκη με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ…ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και… επιχειρηματίες, όπως τον Κοκλώνη!!

Περί σκανδάλων-υποκλοπών ο Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε αποκαλύψεις, όπως και το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, στο ζήτημα των ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ, των ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και την πλήρους ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ της ΥΓΕΙΑΣ και του ΑΣΕΠ!!!

Μάλιστα, επί των θεμάτων αυτών έγινε ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ και ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ με τη κοινή σύμπλευση Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, να είναι πρόδηλη!!!

Συγκλονιστική, επίσης, είναι και η αναφορά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης για τα ελληνοτουρκικά και τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Ιδού η αποκαλυπτική συνέντευξη του Κυριάκου Βελόπουλου:

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares