Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023

Συγκλονιστική ομιλία με ΟΝΟΜΑΤΑ λίγο μετά τις 11:30 από τον Κ. Βελόπουλο στη Βουλή – ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής θα δώσει σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος λίγο μετά τις 11:30

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η πολιτική αντιπαράθεση μετά την έκθεση του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου για τις παρακολουθήσεις.

 

Η δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργεί με σφραγισμένους φακέλους, κατ’ ιδίαν απαντήσεις και ιδιωτικές συναντήσεις. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ενημέρωση για το εάν βρισκόταν υπό «παρακολούθηση». Απάντηση ακόμα δεν έχει λάβει.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης λοιπόν θα τοποθετηθεί με στοιχεία σήμερα από το βήμα της Βουλής.

Φυσικά, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Εμείς θα συνεχίσουμε να απαιτούμε «άπλετο φως» ώστε να μην αφήσουμε τον «καπνό» να πνίξει τον δημόσιο βίο.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ οφείλει να ενημερώσει το κοινοβούλιο, όπως ορίζει το συνταγματικό του καθήκον, για το σύνολο των ευρημάτων της Αρχής

Σε μια στρατηγική αντεπίθεση “πέντε σημείων” εστιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, όπου χθες, μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, υπήρξε μπαράζ συσκέψεων για το θέμα.

Στην προοπτική πρότασης μομφής διαμηνύει ότι:

α) Θα αναδειχθεί καταρχήν, ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή απέδωσαν τις πολιτικές ευθύνες, προώθησαν νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη θεσμική θωράκιση της ΕΥΠ κ.α. αρχών, και συνέδραμαν στο έργο της Δικαιοσύνης. Και δεύτερον, ότι ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε κανείς άλλος στην κυβέρνηση δεν γνώριζαν για τις επισυνδέσεις και το περιεχόμενο τους.

β) Θα αποδειχθεί με στοιχεία η προνομιακή σχέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο.

γ) Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για τις βαλίτσες με χρήματα στα ταμεία του κόμματος, σύμφωνα την ένορκη καταγγελία της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, για να στηθεί το «ΣΥΡΙΖΑ Channel».

δ) Στη «μάχη της Βουλής» σύσσωμη η κυβερνητική παράταξη θα αναδείξει το έργο της Ν.Δ., προβαίνοντας σε σύγκριση με το αντίστοιχο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς, και μεταξύ αυτών και στον τομέα του κράτους δικαίου.

ε) Θα δώσει την ευκαιρία να αποδειχθεί πόσο συμπαγής είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares