Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023

Συγκλονιστική δήλωση του Άλμπερτ Μπουρλά: “Είναι ένας ιός που έχουμε κατασκευάσει στα εργαστήριά μας”

Σε μια απίστευτη δήλωση είχε προεβή ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, όσον αφορά τις εργαστηριακές δοκιμές…

Καλεσμένος στο ξένο κανάλι CNBC, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπουρλά για τον τρόπο αντιμετώπισης της Όμικρον, που ετοίμαζε η φαρμακευτική εταιρεία.

“Είναι ότι τρεις δόσεις του εμβολίου μας κατά του Omicron είναι βασικά ισοδύναμες με δύο δόσεις του εμβολίου μας με τα αρχικά στελέχη. Και όπως θυμόμαστε, τα επίπεδα του αρχικού στελέχους αυτού του αντισώματος μεταφράστηκαν σε πολύ, πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα 95%. Αυτά είναι λοιπόν καλά νέα και οι δύο δόσεις, η μείωση ήταν σημαντική, αλλά η τρίτη δόση επανέφερε αυτούς τους τίτλους πολύ, πολύ ψηλά.”, είπε

Αφού διερωτήθει αν θα υιοθετούσε συγκεκριμένο εμβόλιο για το Όμικρον ή αν θα πρέπει να υιοθετήσει ανθρωπότητα 3 δόσεις εμβολίου, ο Μπουρλά απάντησε:

«Τα δεδομένα που λάβαμε είναι… από αυτό που ονομάζουμε ψευδοϊό. Επομένως, δεν είναι ο πραγματικός ιός – είναι ένας ιός που έχουμε κατασκευάσει στα εργαστήριά μας και είναι πανομοιότυπος με τον ιό Omicron. Εργαζόμαστε για να παράγουμε, επίσης θα παράγουμε τα ίδια αποτελέσματα με τον πραγματικό ιό και θα έρθουν ίσως σε μια ή δύο εβδομάδες και αυτά είναι συνήθως πιο ακριβή επειδή αυτές οι μελέτες είναι, αυτές οι εκθέσεις είναι πιο ευαίσθητες. ».

πηγή: cnbc

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares