Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονιστική αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα

Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί παγωμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση, ένα μεγάλο ερώτημα δεν έχει ακόμα απαντηθεί. Ήξερε και η πρεσβυτέρα τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των δομών της Κιβωτού του Κόσμου;

Συγγενής του 19χρονου που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση μίλησε στο Mega και αποκάλυψε:

«Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει, καθώς άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση λέει ”αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό”.

Και τις επόμενες φορές την κλείδωνε την πόρτα. Ο μικρός όταν του επέτρεπε να πάει στην μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει:

”Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί πρωί και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και λέει ”πρεσβυτέρα μου ο πάτερ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί”.

Δηλαδή αυτή αντί να προστατεύσει το παιδί μάλωνε το παιδί γιατί ήρθε 8 η ώρα.

«Είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα, μέσα στη θάλασσα.

«Κανά δύο φορές πήγε ο μικρός, πλησίασε στον υπολογιστή, αυτός αθώος, χωρίς να έχει κάτι στο μυαλό του, και όταν τον είδε έκανε σαν τρελός ”δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις” σε αυτό το ύφος.

Το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και ” πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί”.

Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε».

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares