Τρίτη , 5 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον πατέρα της Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει το χάπι βιασμού»

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», καταγγέλλοντας ότι και η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης συγκλόνισε σήμερα το πρωί (23/1) καθώς αποκάλυψε ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2017, είχε υποστεί το ίδιο πράγμα, αυτή την ψυχική και σωματική δολοφονία. Η Ελένη μας πήγε με κάποιο δόλωμα που είχαν αυτά τα «παιδιά», ίσως κάποιες κοπέλες που εξυπηρετούσαν αυτό τον σκοπό, δηλαδή να «ψαρεύουν νεαρές κοπέλες γι’ αυτούς, και το κορίτσι μας έπεσε θύμα αυτού του «δολώματος»», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης. Και συνέχισε:

«Η Ελένη μας δεν έπινε και δεν μεθούσε ποτέ και υπάρχουν μαρτυρες σε αυτό. Πώς γίνεται να μην μπορούσε να σταθεί στα πόδια της; Και αυτή η παρέα πήγαν την Ελένη σπίτι της, την βίασαν και την βιντεοσκόπησαν. Μετά από μερικές μέρες η Ελένη και κάποιες κοπέλες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλουν το περιστατικό γιατί είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχε ένα βίντεο, σοκαρίστηκε με αυτό το γεγονός… Οι αντυνομικοί της είπαν ότι μετά από μία βδομάδα δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί καταγγελία βιασμού, και της είπαν πρώτα να βρει το βίντεο και μετά να προχωρήσει η διαδικασία… Είναι παράξενο ότι αυτοί οι δύο αστυνομικοί πήγαν οικειοθελώς μετά από ένα χρόνο και κατήγγειλαν το περσινό συμβάν, με αφορμή το συμβάν της δολοφονίας».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα. Μόνο εκείνοι μπορούν να το δσιαχειριστούν. Να μην ντρέπονται τα κορίτσια μας να πουν κάτι που τους έχει συμβεί στους γονείς τους. Είμαστε όλοι ψυχικοί γονείς της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές, ας έχει η Δικαιοσύνη το θάρρος να μας κοιτάξουν στα μάτια. Να μπει ο όρος «γυναικοκτονία» αλλά και «οικογενειοκτονία».

 

πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares