Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Συγκλονισμένος ο γιος του άτυχου εργάτη της ΛΑΡΚΟ- «Δεν χάνονται έτσι οι άνθρωποι»…

Συγκλονισμένος ο γιος του άτυχου εργάτη της ΛΑΡΚΟ- «Δεν χάνονται έτσι οι άνθρωποι»...

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ είναι ο 20χρονος γιος του…

Ο νεαρός ταξίδεψε από την Αθήνα όπου σπουδάζει στη Μαλεσίνα όπου ζούσε ο πατέρας του μόλις πληροφορήθηκε για τον θάνατο του.

«Πριν από λίγο το έμαθα. Ήμουν στην Αθήνα στη σχολή μου. Δεν έχω ακριβή εικόνα για τι συνέβη» ανέφερε ο γιος του Γιώργου Ψαρρά Όπως είπε, ενημερώθηκε για το εργατικό δυστύχημα από συγγενικό του πρόσωπο.

Οι πληροφορίες ακόμη και για τα συγγενικά πρόσωπα του άτυχου εργάτη είναι ακόμη συγκεχυμένες. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγε να πάρει κάποιο δείγμα και τότε έγινε η έκρηξη» πρόσθεσε ο γιος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το δυστύχημα έγινε στο τελικό στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Συγκεκριμένα, έσκασε μια δεξαμενή, ο εργάτης βρισκόταν κοντά κι έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο γιος του Γιώργου Ψαρρά ο πατέρας του εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ πάνω από μια δεκαετία. Προς το παρόν η οικογένεια δεν γνωρίζει πότε θα γίνει η κηδεία του 55χρονου.

«Ούτε πότε θα γίνει δεν γνωρίζουμε, πρέπει να πάει η σορός του στην Αθήνα. Δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία» πρόσθεσε ο νεαρός. «Δεν γίνεται να χάνονται έτσι άνθρωποι. Τι άλλο να σας πω τώρα; Δεν έχω κάτι άλλο να πω», κατέληξε.

Ο άτυχος εργάτης είχε τρία παιδιά, δύο δίδυμα αγόρια 20 ετών και μια μεγαλύτερη κόρη. Ο Γιώργος Ψαρράς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 72ος καταγεγραμμένος νεκρός στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ από την έναρξη της λειτουργίας της τη δεκαετία του ’60.

Μάριος Αραβαντινός/newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares