Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος που είδε τον άνδρα να καίγεται στο μπαλκόνι του στην Αγίου Μελετίου…

Συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος που είδε τον άνδρα να καίγεται στο μπαλκόνι  του στην Αγίου Μελετίου…

«Επί 15 λεπτά στο μπαλκόνι καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια … Από τα πιο συγκλονιστικά ρεπορτάζ της ζωής μου»

Η τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο φλεγόμενο διαμέρισμα του 4ου ορόφου στην οδό Αγίου Μελετίου 55, με έναν άνδρα να καίγεται στο μπαλκόνι του, προκάλεσε ανατριχίλα σε όσους διάβασαν γι’ αυτή, αλλά πραγματικό σοκ σε όσους ήταν εκεί.

Ένας εξ αυτών ήταν ο δημοσιογράφος του Star Βάιος Σύρρος, ο οποίος χαρακτήρισε αυτή τη φωτιά σε σπίτι που στέρησε τη ζωή σε έναν  ακόμη συνάνθρωπό μας, ως ένα «από τα πιο συγκλονιστικά ρεπορτάζ» της ζωής του.

Και κρίνοντας από την περιγραφή που έκανε για τα όσα συνέβησαν, είναι απόλυτα κατανοητό το γιατί…

«Επί 15 λεπτά στο μπαλκόνι καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Με τις φλόγες μια ανάσα δίπλα του να έχουν καταπιεί τα πάντα από το διαμέρισμα του. Στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, Πατησίων και Αγίου Μελετίου.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, έφτασαν στα πρώτα δυο – τρία λεπτά. Προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν για να τον σώσουν.  Το σπίτι ήταν πραγματική κόλαση φωτιάς.

Ούτε οι πυροσβέστες από την 1η έξοδο που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Χρειάζονταν επειγόντως κλιμακοφόρο. Όταν έφτασε όμως ήταν αργά, ο άτυχος άνδρας είχε χαθεί στις φλόγες, εκεί έξω στο μπαλκόνι»

newsbreak.gr
Shares