Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Συγκλόνισε η Χρύσα Ρώπα σε μια εξομολόγηση ψυχής: “Χάλασε η ζωή μας…

“Ένιωσα ότι έζησα μέσα σε ένα ψέμα…”


Η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη δύσκολη περίοδο που έμαθε πως είναι υιοθετημένη αλλά και τις στιγμές που αντιμετώπισε με δυναμισμό την κατάθλιψη της.

“Εκείνα τα χρόνια δεν έλεγαν την αλήθεια στα υιοθετημένα παιδιά και εγώ το έμαθα τυχαία όταν ήμουν 12 χρονών από μια γειτόνισσα” ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

“Ήταν σαν να έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα ότι έζησα μέσα σε ένα ψέμα. Γκρεμίστηκαν όλα” πρόσθεσε.

“Είναι φυσικό όταν μαθαίνεις πως δεν είναι αλήθεια όσα πίστευες πως ήταν αλήθεια” σημείωσε η ηθοποιός. “Από τη στιγμή που έμαθα πως είμαι υιοθετημένη, χάλασε η ζωή μας. Έτσι θέλω να το λέω” ομολόγησε η Χρύσα Ρώπα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Επίσης, η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε πως “οι βιολογικοί μου γονείς ήταν συγγενείς με τους θετούς. Κόψανε την επικοινωνία για να μην μάθω εγώ την αλήθεια”.

 

https://www.youtube.com/watch?v=q7R4Ao84Vs0&feature=emb_title

“Κυρίως το είπα για να βοηθήσω τα παιδιά που μπαίνουν σε μια οικογένεια. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να πληγώσεις αυτό το παιδί που, υποτίθεται, πήρες για να καλυτερεύσεις τη ζωή του. Να του δώσεις αγάπη. Η αλήθεια είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή” σημείωσε, στη συνέχεια, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

“Δεν νιώθω τόσο δυνατή. Δυνατή είναι μια μάνα που χάνει το παιδί της. Πρέπει συγκριτικά έτσι να λειτουργούμε για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Να αισιοδοξούμε. Υπήρξε περίοδος που με πήρε πολύ από κάτω ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν μόνη μου ξύπνησα κάποια μέρα και είπα πως ξαναμπαίνω στον χορό. Την πρώτη φορά που βίωσα κατάθλιψη αντιμετώπισα τον θάνατο της αδελφής μου” παραδέχθηκε η Χρύσα Ρώπα.

“Ψάχνοντας το σκέφτομαι ότι η κατάθλιψη, εκτός του ότι είναι χημεία, είναι εγωιστική. Νιώθεις ότι είσαι το κέντρο όλων γύρω σου. Το φιλοσόφησα, λοιπόν, και λέω εν μέρει ας κοιτάξουμε λίγο και τον διπλανό και τον απέναντι μας. Όταν δεν ζούμε με κέντρο τον εαυτό μας, υπάρχει μια λύτρωση” συμπλήρωσε.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=W-4GFKK-Ef8&feature=emb_title

 

“Έχω γράψει την ιστορία της ζωής μου σε βιβλίο” πρόδωσε, ανάμεσα σε άλλα, η Χρύσα Ρώπα.

 

zappit

 

 

 

Shares